Celebrity

21. května 2023 19:58

Marie Makovská

Žádný další hazard se zdravím, napsal Karlos Vémola. Lidé se vztekají, že po prohře utekl

Dlouho očekávaný duel Vémola vs. Kincl

Nikdo už možná nezjistí, co přesně dělal Karlos „Terminátor“ Vémola a co vše mu běželo hlavou od ukončení souboje s Patrikem Kinclem do chvíle, kdy přidal příspěvek na svůj Instagram. Po prohře bez podání ruky soupeři okamžitě zmizel i se svým týmem a zamířil do nemocnice, jeho tvář a především oči to v zápasu dost odnesly. Trvalo zhruba 18 hodin, než se k souboji vyjádřil.

Dlouho očekávaný zápas je za námi a nevyšel podle mých představ,“ začal své vyjádření Karlos Vémola a naznačil, že po celou dobu zápasu věřil, že má navrch, a proto se více nesnažil. „Do pátého kola jsem šel s tím, že vedu. Kdybych věděl, že to tak není, nastoupil bych do posledního kola jinak a klidně bych riskoval i to, že se nechám knockoutovat…“

Přečtěte si také: Lela Vémola podporuje Karlose útočením na sítích. Měli jsme těžkou noc, obhajuje se

První Čech, který se dostal do prestižní organizace UFC (Ultimate Fighting Championship), rovněž potvrdil, že už nechce tolik riskovat, co se týká zdraví, a že stárne. „To, co jsem provedl svojí rodině, přátelům, týmu a všem okolo se shazováním do 84 kg, už opakovat nebudu, takže do téhle váhy se vracet nechci. Žádné další hazardování s vlastním zdravím. Jsou tady na to mladší a lepší kluci, a moje tělo už to prostě nedává, to je fakt,“ popsal Karlos. Svou kariéru ale ještě ukončovat nechce, S Oktagonem má další domluvené zápasy a ty podle svých slov dodrží.

Co mu ale lidé vyčítají, je především jeho úprk po prohře. Terminátor nepodal vítězi Kinclovi ruku a ihned se odebral do nemocnice na vyšetření. Vysvětlil to zdravotními důvody, které byly očividné. Většina komentujících na sociálních sítích se však shoduje, že podání ruky by žádný čas nezabralo a prostor na něj při vyhlášení výsledku byl.

Karlos se tak nyní omluvil nejen všem fanouškům, ale také svým blízkým, kteří to s ním museli mít v posledních dnech velmi náročné. Jak popsala jeho manželka Lela v rozhovoru pro Primu, šla mu od rána raději „z cesty“. „Chci si trochu odpočinout a věnovat se rodině, na kterou jsem v poslední době neměl kvůli přípravě na zápas čas. Rodina je prostě na prvním místě,“ rozhodl Karlos a požádal všechny, aby u dopřáli trochu klidu a zároveň poděkoval všem, kteří při něm stáli.

Sdílejte článek
Štítky zdraví Instagram Karlos Vémola Oktagon MMA Patrik Kincl Lela Vémola

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.