Celebrity

21. května 2023 16:30

Marie Makovská

Nejlepší fotky a emoce z Oktagonu 43: Znuděná Sabina s Muradovem a radost Jirky Krále

Oktagon MMA Kincl porazil Vémolu, vyzval Végha

Už v sobotu po obědě bylo vsazeno přes 13 milionů korun jen na duel Kincl vs. Vémola. S tím, že bude souboj dvou velkých rivalů vyhrocený, se počítalo dlouho dopředu. Podívejte se na zásadní okamžiky a fotky, které vznikly na místě, kde tryskaly emoce i krev.

Celých pět kol věnoval Patrik Kincl tomu, aby Karlose Vémolu porazil v jeho vlastní hře. V exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS to potvrdil i fighter David „Hrobař“ Dvořák, jeden z mála Čechů zápasících v globálně nejprestižnější organizaci UFC.

Karlos Vémola skončil se zdevastovaným obličejem a bezprostředně po souboji odjel do nemocnice. Aktuální zdravotní stav poraženého MMA bijce prozatím zůstává velkou neznámou. Ještě před začátkem dlouho očekávaného zápasu vypověděla manželka Karlose Lela pro CNN Prima NEWS, že šla od sobotního rána svému muži „z cesty“. Možnost prohry si tou dobou vůbec nepřipouštěla a řekla také, že se těší, až si po zápase dají s Karlosem smažený sýr s hranolky a tatarkou.

Kromě Lely jsme zastihli před i po souboji také výborně naladěnou Pavlu Kinclovou. Ta se nyní těší, až si s manželem, který obhájil titul šampiona MMA, užijí intimní chvilky ve dvou a pak vyrazí i s jejich dcerkou na dovolenou po Čechách.

Mezi diváky a fanoušky se ovšem objevily také další známé tváře, jako například zápasník Makhmud Muradov s novou přítelkyní Sabinou, modelka Dominika Mesarošová, modelka a manželka moderátora Ondřeje Novotného Renata Langmannová, youtuber Jirka Král nebo Martin Mikyska, známý též jako Mikýř, herec Marek Lambora, který nyní září například v seriálu Půlnoční zpověď, a mnoho dalších.

Už od včerejška většina z nich sdílí své dojmy prostřednictvím profilů na sociálních sítích, jediný po kom se prozatím slehla zem, jsou Vémolovi. Možná si kromě času na Karlosovu rekonvalescenci chtějí dát také zasloužený digitální detox, protože aktuálně je internet plný vtipných komentářů a obrázků na účet jeho prohry.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.