Celebrity

22. května 2023 14:50

Kisa Císařová

Noční plány Kincla po vítězném zápase: S manželkou si dáme dvanáct vteřin pekla

Patrik Kincl rozhovor po zápasu

Pocity obrovské radosti a úlevy, které po sobotní výhře nad Karlosem Vémolou (37) zaplavily Patrika Kincla (33), udělaly z nekompromisního a nesmlouvavého bojovníka rozverného vtipálka. Díky tomu se pak neváhal svěřit s plány na zbytek vítězné noci po dlouho očekávaném MMA zápase dvou velikánů tohoto sportu.

Ani po letech společného života a poté, co se stali rodiči, se z manželství Patrika a Pavly Kinclových očividně nevytratily jiskra a vášeň. „To bude strašné peklo s manželkou. Na celých dvanáct vteřin,“ vmezeřil svoji vtipnou reakci Patrik Kincl do otázky, kterou jsem dostala možnost mu položit záhy po tiskové konferenci. Ta následovala po zápase a skončila jen těsně před druhou hodinou ranní v neděli. Moje otázka sice zněla, jak bude vypadat zbytek Patrikovy noci, že bychom se ale dostali až do takto intimní roviny a ještě hned na první dobrou, to mě nenapadlo a ani bych si do toho takto zpříma šlápnout netroufla.

Nicméně byla jsem vděčná, že bojovník, který před několika málo okamžiky obhájil titul šampiona Oktagonu střední váhy a novináři na něj i přes pokročilou hodinu stáli frontu, si na mě vůbec udělal čas a bavil se se mnou. Jeho výborná nálada ho držela na nohou, a to i přes zcela očividnou únavu a vyčerpání. Nicméně zpět k mé první otázce, ve které mě zajímalo, jestli vyčerpaný bojovník po zápase rychle padá do postele a usíná, nebo ho adrenalin drží vzhůru ještě několik hodin poté, co dobojuje.

Přečtěte si také: Žádný další hazard se zdravím, napsal Karlos Vémola. Lidé se vztekají, že po prohře utekl

„Po zápase nikdy nespím, i když jsem doopravdy rozbitý. To po tom dnešním nejsem, ale i když jsem po zápase zbitý jako pes, nemůžu nikdy spát. A jsem první na snídani. Teď ale máme naplánovanou dovolenou, tak nevím, co udělám. Mám tu připravené i prášky na spaní, ale nechci to do sebe cpát. Nicméně kdyby bylo nejhůř, tak abych se vyspal,“ prozradil na sebe Patrik Kincl pro někoho možná překvapivou věc ze svého pozápasového nastavení, jakož i plány na nejbližší dny.

S vyspáním to ale nejspíš stejně nebylo tak horké. Výhrou v pět let očekávaném zápase se svým úhlavním nepřítelem posilněný MMA bijec si totiž ještě v press roomu, kde jsem měla příležitost si s ním popovídat, naplánoval výlet za zábavou. Asi se někam půjde vyrazit za písničkou a prošoupeme si střevíčky,“ svěřil se mi ve dvě ráno odhodlaný Patrik. Na můj údiv, zda má opravdu ještě energii tancovat, reagoval jednoznačně: „Samozřejmě.“ Následně nám na kameru předvedl, v čem spočívá a jak vypadá jeho tanec.

Mohlo by vás zajímat: 5 znamení zvěrokruhu, která to na tanečním parketu umí rozbalit. Patříte mezi ně?

A nutno říct, že při něm skutečně nevydá mnoho energie. S výkonem, který předvedl jen chvíli před naším povídáním v MMA oktagonu, se to skutečně nedalo srovnávat. Pokud chcete vidět, jak to vypadá, když se Patrik Kincl roztančí, rozklikněte si video na začátku článku. Třeba vás svými kreacemi inspiruje pro další návštěvu podniků s reprodukovanou hudbou. Koneckonců kdo by nechtěl tančit jako šampion…

Sdílejte článek
Štítky rozhovor vítězství zápasník Oktagon MMA Patrik Kincl Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.