Kočičí chlupy v polévce a přeplácaná ložnice. Na Petru se snese vlna kritiky

Prostřeno! XXV (112) – Přeplácaná ložnice

V soutěži amatérských kuchařů z Jihomoravského kraje se v úterý představí hostitelka Petra. Ta už v pořadu účinkovala před lety a nese si z něj pár křivd. Napraví si podruhé reputaci, nebo se její čtyři soupeřky postarají o to, aby se k výhře ani nepřiblížila?

V úterý své hosty pozve na večeři dvaapadesátiletá zdravotní sestra Petra. Rozvedená matka dvou synů žije sama se dvěma kočkami. Petra je v soutěži podruhé. Před lety ji soupeři zklamali a nejvíc ji zamrzela kritika její slepičí polévky. Proto si bude chtít napravit reputaci a na vývar dojde i tentokrát. Dále si Petra pro hosty připraví paštiku z kuřecích jaterkachní prsa se zelím a knedlíkem a jako sladkou tečku ochutnají tiramisu. Při vaření se hostitelka trošku popere s paštikou a bageta, knedlík ani nudle do polévky bohužel nebudou domácí. Kachnu Petra zvolila jako hlavní chod, protože prý čekala, že bude hostit i muže.

Tento týden se však u stolu sešly samé ženy, což bude mít své výhody i nevýhody. Každá poznámka u stolu je důvodem k nevraživosti. Nejvíce účastnice řeší Pavlínu, která se jim zdá příliš kritická. Debatu bude většinu času řídit páteční hostitelka Jana, která bez okolků prohlásí, že se dnes nejvíce těší na šampus.

Řešit se dnes bude nejen osobní život hostitelky, která je momentálně bez partnera, ale i její vkus. Bydlení se dámám bude zdát přeplácané a nejkritičtější bude Jana. „Na mě je tam moc fotek a malý prostor, nelíbí se mi to,“ hodnotí Petřinu ložnici. „Je tady všechno, je to moc přeplácané,“ dodává. Líbit se dámám bude krásné akvárium. Na fotkách poté budou hledat Petřina bývalého partnera. Co dalšího zjistí, uvidíte už vpodvečer.

Podívejte se, kdo dámy pozoruje při večeři:

Z kočky budou hosté nervózní

Přestože hostitelka z předchozí zkušenosti v pořadu věděla, že se bude hodnotit dochucení a síla vývaru, nedá si zřejmě na polévce dostatečně záležet. Janě se totiž bude zdát vývar slabý a málo slaný. Pavlína zase bude bojovat s velikostí nudlí, které nebude umět ani nabrat na lžíci. Během podávání polévky bude dámy z výšky pozorovat chlupatá společnice hostitelky. Pavlína už se děsí, že kočka z lednice spadne nebo jim skočí do jídla. „Z lednice na mě koukala kočka, bylo mi to nepříjemné. Nevěděla jsem, co očekávat. Jestli nám vyskočí i na stůl nebo jak to dopadne,“ sdělí svoje obavy Pavlína.

Hostitelka v tu chvíli bude naprosto v klidu, a pokud někomu kočka vadí, má smůlu. Problémem ale bude, že pak někteří budou tajně vytahovat chlupy z polévky. Třeba Anička se k tomu přizná až při bodování. Jak se hostitelce povede zábava v podobě malování na zástěry? A komu se bude zdát dezert příliš alkoholický?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Prostřeno! bydlení recepty ložnice vývar chlupy v jídle

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.