Pět žen u jednoho stolu přinese soupeření a ošklivé pomluvy. Kdo to schytá nejvíc?

Prostřeno! XXV (111) - upoutávka

Soutěž amatérských kuchařů je tady s dalšími díly a také tentokrát přináší mnoho receptů, které stojí za vyzkoušení. V tomto týdnu se u sporáků sejdou výhradně ženy, takže je možné, že dojde nejen na skvělé vaření, ale také na taktiku. Vyhraje nejlepší z účastnic, nebo ta, která zachová pokerový obličej a dotáhne svou cestu za výhrou k dokonalosti?

Postupně budou odhalovány taje jihomoravské i světové kuchyně, stejně jako charaktery všech soutěžících. Kromě toho na ně i na diváky čeká zajímavý úkol týdne, kterým tentokrát bude pěna. Jak se takové zadání podaří zakomponovat do menu všem soutěžícím, aniž by ostatní poznali, že se jedná o něco navíc?

Účastnicím jde o jediné – pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát. I v tomto týdnu budou bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, jež jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte soutěž o nejlepší menu od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Asistentka Tereza (22) zaujme návštěvnice svojí sbírkou bot, které věnuje celý pokoj v bytě

Tereza vystudovala gymnázium a poté studovala jeden rok v USA. Ráda chodí do fitness centra a běhá. Hraje golf, baví ji auta a streetwear. Sama o sobě tvrdí, že je nekonfliktní, přátelská a extrovertní osoba. Ráda připravuje jednoduchá jídla, jako jsou snídaňová quesadilla s vajíčkem, hovězí steaky s pečenou bramborou, burrito bowl, a pokud má čas, baví ji příprava domácího sushi. Má ráda víceméně vše – preferuje zdravou stravu, ale nepřehání to s ní. Nejí houby, rozinky, vnitřnosti, smažené jídlo a majonézu. To se tedy v jejím menu neobjeví. Mezi její oblíbená jídla patří mexické burrito bowl, ale takové v Česku ještě nenašla. Naučila se ho jíst v Americe, kde žije mnoho lidí z Jižní Ameriky. I menu poskládala z mexických jídel právě proto. Sledujte už v pondělí, jak seznamovací večer dopadne a jestli si všichni hosté padnou do noty.

Úterý: Zdravotní sestra Petra (52) ráda jezdí na výlety, pracuje na zahradě a pečuje o akvárium

Sama o sobě tvrdí, že je klidná a nekonfliktní. Do pořadu se přihlásila sama – už to jednou vyzkoušela a chce to zažít znovu. Těší se na nový zážitek. Pokud by vyhrála, peníze by si přidala na auto. Vaří ráda a baví ji to. Při minulé účasti v soutěži ji pobavila kritika její polévky – dělala slepičí polévku z krásné domácí slepice a jeden z jejích hostů prohlásil, že polévka slepici určitě ani neviděla. Ráda připravuje minutky, omáčky a jídla, na která má zrovna chuť. Má ráda maso. Nikdy by nesnědla houby a mořské plody. Mezi její oblíbená jídla patří svíčková. A klasické bude i její menu. Jak se jím zavděčí svým hostům? Sledujte už v úterý.

Středa: Nezaměstnaná Pavlína (29) bude ve svých soupeřkách budit smíšené pocity a moc si s ostatními nepadne do noty

Vystudovala střední školu s maturitou – čtyřleté všeobecné gymnázium. Dále pokračovala ve studiu na vysoké škole – na fakultě tělesné kultury v Olomouci, obor tělesná výchova a sport –, kterou ve třetím ročníku opustila a nedokončila ji. Pracovala jako obchodní manažerka v IT firmě v Olomouci a poté v Brně. Aktuálně je nezaměstnaná a hledá si práci v oboru IT. Pavlína je svobodná, bezdětná a nemá partnera. Pochází z Olomouce, ale již dva roky bydlí v pronajatém bytě v Brně. Má ráda sport všeho druhu, baví ji tanec, malování a vaření. Sama o sobě tvrdí, že je společenská, přátelská, pečlivá a upřímná. Je cílevědomá, ale také pořádně tvrdohlavá. Do pořadu se přihlásila sama, protože by ráda poznala nové lidi a vyzkoušela si, zda vše zvládne uvařit v daném čase pro cizí osoby. Dalším lákadlem je pro ni možnost výhry. Její menu bude světové. Jak oslní? Povede se středeční hostitelce její večer? Dívejte se!

Čtvrtek: Servírka Anna (23) je svobodná, bezdětná a žije s přítelem

Pracuje jako číšnice v kavárně. Pokud má volno, věnuje se svému příteli a rodině. S partnerem jezdí často na výlety nebo si společně vaří dobroty. Baví ji pečení, vaření, procházky a čtení. Sama o sobě tvrdí, že je upřímná, vtipná, milá a dobrosrdečná. Do pořadu ji přihlásila její kamarádka, protože si myslí, že Anna umí dobře vařit. Těší se na seznámení s novými lidmi a ráda pozná něco nového. Pokud vyhraje, peníze použije na cestu do Paříže, která je jejím snem. Část by pak věnovala rodině. Vaření má ráda a ráda hostí své známé. Její menu bude komplikované, jak jej ocení hosté? Sledujte už ve čtvrtek.

Pátek: Dělnice Jana (41) se vyučila na středním odborném učilišti cukrářkou

Pracovala jako cukrářka a nyní je jejím povoláním dělnice ve výrobě gumového těsnění. S manželem má jedno dítě a žije spokojený život. Ve volném čase se ráda baví a k jejím koníčkům patří vaření. Sama o sobě tvrdí, že je s ní zábava a jen tak něco ji nerozhodí. Do pořadu ji z legrace přihlásila její neteř. Jana se těší na dobrou zábavu. Pokud by vyhrála, pozvala by rodinu na dobrou večeři. Vaření ji baví a ráda zkouší nové recepty. Nemá ráda ryby, hovězí a králíka. Mezi její oblíbená jídla patří špagety. Podaří se Janě vyhrát? Dívejte se už v pátek!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.