Koho nejvíce ovlivní únorové novoluní? Blíženci přehodnotí vztahy, Střelci celý život

Přesné novoluní nastane 9. února ve 23 hodin a 58 minut a bude ovlivněno nezávislým a inovativním znamením Vodnáře. A i když bude působit na nás všechny, těchto pět znamení pocítí jeho vliv nejvíce.

Vodnář je znamení velmi stabilní, rozhodné a tvrdohlavé. Lidé narození v tomto znamení jsou svobodomyslní, hraví, experimentátoři, kteří milují inovace a změny, je jim vlastní spontánnost a touha po svobodě. A tak i vy můžete ve třech dnech před a po novoluní pocítit nutkavou potřebu změny ve vašem životě, zatoužíte po větší svobodě, být konečně sami sebou a udělat něco neobvyklého a jedinečného. Jaká znamení únorové novoluní ovlivní nejvíce a jakým způsobem?

Vodnář

Pro Vodnáře bude toto období velmi silné, protože novoluní se odehrává přímo v jejich znamení. Bude to pro ně čas obnovy energie a podněcování kreativity. Pokud jste se ve znamení Vodnáře narodili, měli byste věnovat pozornost svým cílům a snům a hledat nové způsoby, jak je naplnit. Toto novoluní může posílit vaši schopnost přemýšlet mimo běžné mantinely a bez problémů budete nacházet nové a revoluční přístupy k řešení problémů.

Blíženci

Blíženci, spojení s Vodnářem prostřednictvím vzdušného elementu, mohou dostat impuls k přehodnocení svých vztahů a komunikace. Jste zrozenci ve znamení Blíženců? Pak toto novoluní je pro vás výzvou k osvobození se od stagnujících situací, zbavte se všeho, co vám už delší dobu neslouží ku prospěchu, a zkuste se na svět a přicházející situace podívat novým a neotřelým způsobem. Nebojte se více komunikovat, propojit se s okolním světem a neodmítejte výměnu nápadů. Může vám to dost zásadně změnit život.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na únor 2024: Raci budou osamělí, Blíženci zamilovaní

Střelec

Ve Střelcích se budou v únoru probouzet cestovatelské a dobrodružné touhy. Ucítíte závan dálek a budete se chtít vypravit kamkoliv vám to vaše současná situace dovolí. Novoluní vám pomůže plánovat s jasnou myslí a podnítí vás k odvážným rozhodnutím. Toto období může být pro vás vhodné pro rozšíření vašich obzorů a hledání nových příležitostí.

Beran

Berani, bystří a odvážní jedinci, mohou pociťovat sílu, která je nakopne k novým začátkům, kterých se doposud obávali. Novoluní ve Vodnáři vás donutí přehodnotit váš osobní život a postoje. Využijte tuto energii k vyjasnění si svých priorit a ke stanovení cílů, které jsou v souladu s vašimi niterními touhami a hodnotami.

Štír

Štíři, které spojuje s Vodnářem touha po hluboké transformaci a odhalení tajemství života, mohou v únoru zažít emoční jízdu. Novoluní vám pomůže rozjasnit temná zákoutí ve vaší mysli a dodá vám odvahu čelit skrytým výzvám. Využijte tento čas k vnitřní obnově a k vytváření nových strategií pro dosažení vašich dlouhodobých cílů. A nebojte se při snění a plánování popustit uzdu své fantazii.

Jaký bude únor podle kartářky Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.