Horoskop lásky na únor 2024: Raci budou osamělí, Blíženci zamilovaní

Jak to bude v únoru 2024, kdy slavíme svátek všech zamilovaných, se vztahy? Kdo se může těšit na novou lásku a kdo si na ni bude muset ještě chvíli počkat? Přečtěte si, jak na tom bude v únoru s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Váš partner se bude snažit o nové začátky a to flirtováním, přitažlivostí, žárlivostí a překonáváním překážek. Bude k vám mít i majetnické sklony, a to se vám nebude líbit. Možná zažijete i žárlivou scénu před kolegy z práce. Zastavte to.

Býk

Váš partner se bude snažit mezi vámi znovu zažehnout jiskru, bude překonávat všechny překážky a psát vám zprávy. S tím přijde hojnost lásky, přátelství, radosti a navazování na minulost v tom, co bylo krásné. On prostě jen bude chtít, abyste byli šťastní.

Blíženci

Zažijete opět velkou lásku, pochopení a radost. Těšit se mohou nezadaní i zadaní. Pozor si však dejte na konci měsíce na hádky a nedorozumění, může to ve vás vyvolat pocit beznaděje. Raději si vše nejprve dobře promyslete a pak teprve jednejte.

Rak

Na začátku měsíce budete mít silný pocit osamocení a bude vám to líto. Napadne vás promluvit si s partnerem a vše se tak vyřeší. Zjistíte, že vás partner stále miluje a možná si řeknete i věci, které jste si říct nechtěli, ale ono vás to více spojí.

Lev

Přitažlivost a koketování bude vaše záliba na začátku měsíce a bude vás to náležitě bavit. Rozhodnete se odpočinout si od všech problémů a nebudete chtít nic řešit. Díky tomu budete prožívat lásku a spokojenost. Na konci měsíce se můžete i nově zamilovat.

Panna

Na začátku února můžete pocítit ve vztahu beznaděj a frustraci. Ale nebude to trvat dlouho, brzy vše uzavřete a začnete řešit budoucnost. V druhé půlce měsíce se budete raději věnovat práci a na vztah nebudete mít čas. Koncem měsíce budete hodně cestovat, což vás bude bavit, ale partnerovi se to nebude líbit.

Váhy

Obracíte se už do budoucnosti, protože máte pocit, že je vše vyřčeno a dokončeno. Jen si dejte pozor, abyste nepřehlídli nějakou skutečnost, kterou si musíte ještě s partnerem vyříkat, jinak se váš vztah neurovná. Možná v souvislosti s dětmi by to bylo dobré urovnat.

Štír

Máte vedle sebe někoho, kdo vás velice miluje, ale musíte si občas také některé věci vysvětlit a více spolu komunikovat. Čeká vás společný prodloužený víkend a užívání si, ale pozor si dejte na náhlé hádky, mohly by způsobit i rozchod, i když jen dočasný, ale dost nepříjemný.

Střelec

V únoru si dejte pozor na reálnost vašeho vztahu. Můžete vše vidět spíše iluzorně, a to vám může uškodit. Vše se však nakonec srovná a vy budete prožívat dny plné vášně. V druhé půlce měsíce si od práce i trochu odpočinete a budete akční, překonáte překážky a začnete znovu.

Kozoroh

V únoru nebude vše tak pozitivní, jak to na začátku měsíce vypadalo. Může dojít k nějakému rozchodu, protože se cítíte osamoceně, ale také se můžete dozvědět nějaké tajemství, které vás velice překvapí. Pozor si dejte na manipulaci.

Vodnář

Na začátku února mohou přijít hádky a nepříjemnosti a také zkoušky vaší trpělivosti. Koncem měsíce můžete něco náhle ukončit a může to být spojeno s cestováním. Na konci měsíce se budete odrazovat od někoho, kdo vám pošle zprávu s nabídkou, jelikož to nebudete chtít řešit.

Ryby

Schůzky a setkávání vám na začátku měsíce přinesou radost a budete chtít vztah posunout. Budete mít nedostatek trpělivosti a urputně se budete snažit, aby se věci posouvaly rychleji, než se to dělo doposud. Objeví se i někdo jiný a tak se můžete rozhodovat.

Jaký bude rok 2024 podle slavné kartářky Helen Stanku, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.