Velký horoskop na únor: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

AURA - Měsíční horoskop na únor 2023

Co vám předpovídají hvězdy na druhý měsíc tohoto roku? Co vás v únoru čeká v oblasti vztahů, peněz, zdraví nebo práce?

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Začátkem února vám nadřízený způsobí nějaké komplikace. Budete muset překonávat překážky, jsou ale překonatelné. Nakonec vás čeká setkání, kde se dozvíte nějaké novinky. Naopak partner vám snese možná i modré z nebe. Bude se o vás starat. Koncem měsíce vás už čeká období klidu. Jen poslední dny můžete bojovat s minulostí.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Berana.

Býk

Stagnace vás zastihne na začátku týdne a přinese i hádky a nepříjemnosti. Vše však bude osudové. Může dojít i k náhlému ukončení nějaké záležitosti. Což vám udělá velkou radost a radovat se budete až do konce měsíce. Čekají vás nadějné možnosti týkající se práce, a dokonce získáte novou práci.

Přečtěte si podrobný horoskop únor pro Býka.

Blíženci

Máte radost už od začátku měsíce a ta radost vás do konce měsíce neopustí. Máte prostě před sebou krásné dny a můžete se pochválit za to, že jste zvládli všechny překážky a vlastně si uvědomujete, že vám to tolik nevadilo. Užívejte si dny odpočinku a bezstarostný únor.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Blížence.

Rak

Pozor si dejte na falešné a závistivé přátele, kteří vám nepřejí a mohou vás od něčeho odrazovat. Vždy dejte na svůj vnitřní hlas, který vám pomůže rozšifrovat, co je správně. A nikomu se moc nesvěřujte, některé věci jsou jen pro vás anebo ještě není čas je sdílet. A to nejen v partnerství, ale i v práci.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Raka.

Lev

Tento měsíc pro vás bude hodně důležitý, protože se naučíte postavit se sami za sebe, což jste dlouho nedělali, ale uvědomíte si, že to je nezbytně nutné, a hlavně to bude důležité pro nastavení hranic. Také si musíte srovnat priority a uvědomit si, že je dobré říct si o to, co chcete.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Lva.

Panna

Pokud se chystáte stěhovat, tak tento měsíc pro vás bude tím nejvhodnějším, a dokonce se vám to může povést hned na jeho začátku. A bude to pro vás prospěšné a radostné. Pozor si dejte na iluze, které si můžete vytvořit o tom, jak váš partner překoná všechny překážky a ztráty ve vašem vztahu. Nic nepůjde tak jednoduše.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Pannu.

Váhy

Čeká vás něco nového v rámci vaší práce a budete vytvářet nový produkt, který je opravdu těžké dát dohromady, tak aby to bylo v pořádku. To vám zabere skoro celý měsíc včetně vašich večerů. Najděte si i klidný den nebo víkend, budete si potřebovat vyčistit hlavu. Jinak budete nervózní.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Váhy.

Štír

V únoru vás čeká především řešení vztahů. Už na začátku měsíce k vám partner bude mít majetnické sklony a bude vám vyčítat, že jste pro něho nebyli v minulosti žádnou jistotou. Pak může proběhnout vášnivý sex, který překoná všechny překážky, a přijde silný příval lásky. Začnou nové začátky mezi vámi a partnerem. Koncem měsíce začnete přemýšlet a uzavřete záležitost s někým z minulosti.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Štíra.

Střelec

V práci budete muset změnit některé návyky, a sice zcela a od začátku. On se totiž objeví někdo z vašich nadřízených a zjistí se, že mu nevyhovuje váš přístup, ale nejen váš, ale celého vašeho kolektivu. Změny budou dost velké, ale nemusíte se obávat, přijdou postupně.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Střelce.

Kozoroh

V prvních dnech měsíce února se můžete zamilovat, bude to pro vás velká změna a budete si tu lásku náležitě užívat. Objeví se někdo nový, koho ještě neznáte, a vy se pro svůj protějšek stanete doslova magicky přitažliví. Koncem měsíce se trochu zklidníte a nebudete tolik cestovat. Také vás čeká skvělý sex.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Kozoroha.

Vodnář

Máte před sebou měsíc plný překvapení. Toho překvapení bude tolik, že vás to úplně zaskočí. Některé věci dopadnou úplně naopak, než jste očekávali. Na druhou stranu to, co čekáte, prostě nedopadne. Koncem měsíce se vám ozve někdo z rodiny a bude potřebovat pomoc. Udělejte to.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Vodnáře.

Ryby

Na konci měsíce dostanete dopis nebo nějakou pokutu a nebude jen jedna. Najednou se vám sejde víc věcí, které se dlouho neřešily, a budete mít pocit, že si na vás někdo zasedl, ale opak je pravdou. Je to proto, že jste některé věci odkládali a najednou se musí vyřešit a už to je podstatně horší. Je to taková lekce.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Ryby.