Velká věštba na únor pro Lvy: Těšte se na konec měsíce, kdy budete velmi plodní

LEV - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Lvy ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází Luna, která je spojena s nejasnostmi a temnotou. Představuje iluzi, klam, období, kdy nic není, jak má být. Předpovídá, že si budete možná potřebovat získat informace, budete mít pocit, že v něčem tápete, nejste si zcela jistí. Tato karta vám také říká, že není radno dráždit hada bosou nohou.

Jak se bude Lvům dařit v roce 2023? Podívejte se na jejich roční horoskop

Co říkají mariášové karty?

Z celkového hlediska se budete cítit nejlépe koncem února. Ale už zhruba v půlce měsíce se vám začne rozsvěcovat a začnete mít v mnoha věcech jasno.

Začátkem února si hlídejte vznětlivou povahu, snažte se s nikým nedostávat do sporu, mohlo by se to tentokrát obrátit proti vám. Opatrně na cestách, nejezděte rychle. Hlídejte si také všechny papírové věci, které je potřeba dotáhnout. Můžete mít pocit klacků pod nohama, ale vy to všechno ustojíte.

V citové oblasti vás může překvapit někdo mladší, kdo se po vás bude koukat. Nebo to bude člověk, který je mladistvý alespoň duchem. Máte možnost dostat se mezi lidi, možná dostanete i nějaký dárek, který vás překvapí. Radost vám budou dělat děti.

Třetí dekáda bude hlavně o pracovních věcech. Pojedete na 200 procent a budete velmi plodní. To, co v únoru nastavíte, budete v průběhu dalších devíti nebo deseti měsíců sklízet.

Kouzlo na přivolání lásky

Jste ohnivé znamení, proto se bude hodit červená svíce. Vyryjte na ni nehtem, jehlou nebo špendlíkem symbol toho, jak si představujete svůj milostný život. Svíčku zapalte a nechte dohořet. Během doby, kdy svíčka hoří, si představujte, co vše by váš milostný život měl obnášet. Na pomoc si můžete přivolat Venuši. Obětujte jí jednu červenou růži a to by bylo, aby toto kouzlo nezabralo!

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: