Rok 2023 podle astrologa Richarda Stříbrného: Co čeká jednotlivá znamení?

Podle astrologie začíná nový rok až 20. března 2023, kdy Slunce vstupuje do znamení Berana. Tehdy celá planeta dostává nový impulz a horoskop sestavený pro ten okamžik pak podbarvuje dění po celý následující rok. Astrolog Richard Stříbrný prozradil v pořadu Vyložené karty Helen Stanku, co v novém astrologickém roce čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu

Momentálně u nás panuje mírnější počasí a většinu lidí jistě zajímá, zda ještě přijde chladno, sníh a zima. Podle Richarda Stříbrného bychom příliš mrznout neměli. Připravit se ale musíme na prudké zvraty počasí. Od neobvyklého tepla, které jsme zažívali v době kolem Vánoc, až po vichr, který přinese studenější klima a opravdovější zimu. Nejen kvůli zdražování energií tak pro nás bude tato zima náročná, zejména leden a první polovina února. Od druhé únorové dekády by se mračna měla rozhánět a budeme moci znovu nabrat dech.

Co přinese rok 2023 jednotlivým znamením zvěrokruhu?

Zemská znamení - Býk, Panna, Kozoroh

Lidé narození v zemských znameních budou preferovat spíše pragmatické vztahy s lidmi, kteří už něco dokázali a nejsou úplně chudí. Lásku a city bude poměrně silně ovlivňovat propojení planety krásy, lásky a harmonie Venuše v pragmatickém Kozorohu s planetou Uran v Býku. Může přijít náhlé vzplanutí, spíše ale pak rozum vybere, zda to bude trvalejší nebo ne.

Od 16. května 2023 do 26. května 2024 projde planeta Jupiter znamením Býka. Celá planeta by se díky tomu měla začít ekonomicky stabilizovat, oblasti zničené válkou rekonstruovat a ekonomika by mohla nabrat dech. A právě zemská znamení z toho mohou vytěžit nejvíce.

Ohnivá znamení - Beran, Lev, Střelec

Zrozenci v ohnivých znameních mohou propadnout bujné vášni, nemusí to ale znamenat, že se hned zamilují. Jupiter, planeta štěstí, vstoupil 20. prosince 2022 do znamení Berana, kde bude až do 16. května 2023. Ohnivá znamení, zejména Berani, díky tomu dostanou pozitivní impulzy, budou vitální, veselí, bude se jim dařit a budou všechny ostatní táhnout.

Vzdušná znamení - Blíženci, Váhy, Vodnář

Vzdušná znamení byla dost zkoušena planetou Saturn ve Vodnáři. Ovšem pouze některá. Příznivou zprávu má astrolog Richard Stříbrný pro všechny zrozence ve Vahách. Co započnou v době do 7. března 2023, to by mělo být dlouhodobé. Může jít o novou práci nebo například vztahy.

Vodní znamení - Rak, Štír, Ryby

Příznivou zprávou pro všechna vodní znamení je, že astrologický rok, který začíná 20. března 2023 večer, by měl být spíše vlhčí a chladnější. Globální oteplování se tedy díky tomu trochu utlumí. Víc než sucha čekejme dostatek vody, někdy bohužel až příliš. Pokud přijdou nějaké živelné pohromy, pak spíše v podobě záplav než sucha. Sem tam se také mohou objevit prudké bouře, případně tornáda. Velmi pozitivní impulzy by měly dostat Ryby, konkrétně ty narozené v druhé polovině znamení. Ostatní zrozenci v Rybách budou mezi 7. březnem a koncem roku trochu zkoušeni planetou Saturn. Ta pozlobí i ty, kteří se narodili v začátku znamení Panny, Střelce a Blíženců. Pokud přijdou nějaké choroby, budou se týkat především chodidel, kotníků, průdušek, plic, kyčlí, občas i nervů a střeva.

Zdroj: Autorský text astrologa Richarda Stříbrného

Na celou talkshow se můžete podívat ZDE:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.