Velká věštba na únor pro Býky: Máte šanci urovnat vztahy, hlídejte si ale peníze

BÝK - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Býky ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim může pomoci přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet pro vás na únor vychází Čtyřka pohárů, která říká, že když se mění hudba, mění se i tanec. Představuje pochybnosti nebo nespokojenost se současným životem, a také neochotu přijmout nové věci. Podmínky se ale mohou měnit a bude potřeba, abyste se jim přizpůsobili. Budete si také muset stanovit určité hranice, co komu dovolíte a co už ne.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude pěkný a pokud budete řešit vztahy, ukazují vám karty velkou lásku, ale také varují před ponorkovou nemocí. Bylo by tedy dobré občas jít někam ven a dopřát si čas jen sami pro sebe. Finančně vychází začátek února velmi pěkně. Možná vás dokonce někdo překvapí milým a pěkným dárkem.

V půlce měsíce buďte obezřetní ve finančních transakcích a ve všem, co se týká vašich peněz. Budete ve společnosti různých lidí a tam si hlídejte, jaké informace pustíte mezi lidi. Nikdy nevíte, jak je kdo překroutí a může se to nakonec obrátit proti vám.

Během třetí dekády si můžete velmi pěkně nastavit jistoty ve vztazích. Bylo by dobré vztahy pěstovat, nehádat se, nerozcházet se, ale spíš na vztazích zapracovat a dát partnerovi vědět, jak je pro vás důležitý.

Kouzlo na přivolání lásky

Býci jsou pod ochranou planety Venuše, proto můžete vyzkoušet kouzlo, které je vám šité přímo na tělo. Představte si, jak z vašeho nitra vychází krásná zelená záře, která vás celé obklopí. Myslete při tom na Venuši. Pak budete k sobě přitahovat druhé lidi. Nebudou vědět, čím to je, ale něco na vás bude jinak. Budete jim připadat hezcí a hlavně k sobě přitáhnete lidi, kteří jsou naladěni na stejnou vlnu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: