Velká věštba na únor pro Berany: Nepromarněte příležitosti, které se vám naskytnou

BERAN - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Berany ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází krásná karta Páže pentaklů, která ukazuje nové začátky a plánování. Určitě byste měli využít příležitostí, které se vám naskytnou. Budete mít neskutečně plodné nápady, které budete i schopní zrealizovat. Objevíte v sobě ohromnou disciplínu a výdrž a budete mít nejspíš i dobrou motivaci. Nezadaným dává tato karta příležitost k seznámení.

Co říkají mariášové karty?

Začátek února bude ve znamení setkávání a možná někam pojedete. Budete se nejspíš i učit různé nové věci. Získáte možná informace, které jsou důležité pro vaše materiální zajištění a týkají se vaší profese. Možná by bylo dobré dopřát si nějaké školení, pokud budete mít tu možnost.

V půlce měsíce přijde nějaké překvapení, které se bude týkat vaší práce, financí nebo materiální oblasti. Bude to věc, která je daná a kterou vy příliš neovlivníte. Záleží ale na tom, jak s ní naložíte, protože vše se dá řešit a vy budete mít nějaký nápad. Jakmile toto vyřešíte, určitě byste si měli užít i svátek svatého Valentýna.

Konec měsíce by už měl být velmi pěkný a vy budete mít nad sebou boží ochranu. Vypravíte se možná i na nějaký výlet a potkáte lidi, kteří pro vás budou do budoucna velmi důležití.

Kouzlo, které vám přivolá lásku

Máte-li ve svém okolí člověka, po kterém tajně toužíte, vyzkoušejte kouzlo, které vás s ním může propojit. Je ale velmi silné a velmi těžko se ruší. Proto se do něj nepouštějte, pokud si nejste naprosto jistí, že dotyčný je ten pravý a vysněný. Vezměte si fialovou svíčku a svůj vlas nebo nit. Na papírek napište monogram dotyčného člověka, stočte ho do ruličky a ovažte ji vlasem nebo nití. Pak ho obtočte kolem svíčky, zapalte ji a nechte vyhořet.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: