Velká věštba na únor pro Panny: Po náročnějším začátku si užijete skvělý konec

PANNA - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Panny ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přivolat nebo posílit lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází Blázen, což je velmi šťastná karta. Ukazuje nové začátky, slibuje protekci shůry, spontánní, neplánované štěstí. Také předpovídá různá překvapení, která přijdou ve chvíli, kdy to nejméně čekáte.

Jak se bude Pannám dařit v roce 2023? Podívejte se na jejich roční horoskop.

Co říkají mariášové karty?

Polovina února bude pro vás trochu náročnější, konec už vychází víc než skvěle.

Začátek měsíce slibuje možnost nějaké domluvy, něco, co vám udělá radost a zvýší váš pocit, že jste v práci platní. S prací to ale nepřehánějte. Odpočívejte, vnímejte odpočinek jako součást pracovního procesu, protože když nedobijete baterky, nemůžete fungovat tak, jak je potřeba.

Velmi dobře vám půjde učení nových věcí, nastavování nových pravidel, můžete se pustit do čehokoli nového, co se týká vzdělávání.

Půlka měsíce přinese potíže kolem finančních jistot, vy ale najdete způsob, jak vše vyřešit a zvládnout. V pracovním kalupu, který budete mít, bude dobré si i někam vyjít, a hlavně si to předem naplánovat. Radost by vám mohlo udělat nějaké rande, které se vydaří. Navíc vám do cesty půjdou lidé, kteří jsou na stejné vlně a máte si s nimi co říct.

Kouzlo na posílení lásky

Abyste si měsíc, kdy slavíme svátek zamilovaných, trochu pojistili, můžete zkusit toto kouzlo. Vezměte olej nebo parfém, který obsahuje vůni fialek. Provoňte jím boty člověka, kterého milujete, nebo někoho, na koho si tajně myslíte. Tam, kam povedou jeho kroky, všude bude myslet na vás.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: