Velká věštba na únor pro Blížence: Získáte si popularitu a užijete si lásku

BLÍŽENCI - Měsíční horoskop na únor 2023

Co čeká Blížence ve druhém a nejkratším měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází Sedmička mečů. Ta věští různá protivenství, která nakonec, dříve či později překonáte. Pravděpodobně budete bojovat s různými předsudky nebo lidmi, kteří mají pocit, že vám mohou vnucovat svou pravdu a své subjektivní názory. Můžete mít strach z nějakých starých vzorců nebo z odsuzování jinými lidmi. Nebojte se. Tato karta vás nabádá k tomu, abyste vykřesali svou psychickou sílu, vyhnuli se překážkám a našli v nich výhody, díky kterým budete mít nad ostatními navrch.

Jak se bude dařit Blížencům v roce 2023? Podívejte se na jejich roční horoskop.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce budete mít nad sebou boží oko, což je velmi krásná karta, která vás ochrání a ve spojení s dalšími kartami vám nese příznivé informace, které využijete ohledně financí a vašich jistot. Možná se dostanete i do nějakých velmi plodných debat, ve kterých budete moci zabodovat a získáte si i určitou popularitu ve svém okolí.

Druhá únorová dekáda se ponese ve velmi podobných energiích. Jen vás možná překvapí nějaké pozvání mezi lidi nebo setkání s člověkem, který vám udělá radost.

Třetí dekáda bude o finančních jistotách, které si začnete nastavovat. Můžete mít obavy z toho, co bude, a ty vás budou motivovat, abyste si věci i finanční toky správně rozložili a nastavili. V práci si to dokážete pěkně ukočírovat. Absolutně ideální bude toto období pro lásku a může vás překvapit intenzita a síla citů.

Kouzlo na přivolání lásky

Pokud si k sobě chcete přitáhnout lásku, můžete se inspirovat mantrou. Kdysi si ji vymyslela jedna žena, která toužila po lásce ideálního muže. A byla úspěšná. Několikrát denně řekněte: „Prosím, bože, pošli mi muže, který hodně zmůže, který mě osloví svým zjevem i charakterem.“ Můžete si vytvořit vlastní mantru. Záleží jen na vás. Jak si to naprogramujete, tak to budete mít.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu: