Celebrity

17. března 2024 10:40

Eliška Reiglová

Konspirační teorie okolo princezny Kate zesilují. Je mrtvá nebo se rozvádí, tvrdí lidé

Zájem fanoušků britské královské rodiny se v průběhu pouhých pár dní změnil na mezinárodní téma. Přestože podle Kensingtonského paláce byla operace a následná absence princezny Kate (42) plánovaná, události poslední doby vedly k tomu, že se situace nesmyslně vyhrotila. Vznikají až bizarní konspirační teorie, které se ale nikdo nesnaží vyvracet.

Zástupy amatérských detektivů v posledních měsících vytvářely časové osy a hloubkově prozkoumávaly princezniny pohyby, přičemž kombinovaly skutečné obavy s absurdními konspiracemi. Lidé dokonce naznačují, že nedávné snímky Kate jsou fotomontáže, a spřádají teorie o tom, kde se nachází a kdo se podle nich snaží skrývat pravdu o tom, co s ní vlastně je.

Nejprve se o princezně Kate a její několikatýdenní pauze jen vtipkovalo. Web americké CNN zmiňuje například narážky na to, že si nechala špatně ustřihnout ofinu a nyní čeká, až doroste. Poté, co se ukázalo, že fotografie princezny a jejích tří dětí ze Dne matek byla pozměněna, a následně ji tiskové agentury stáhly, začalo být téma serióznější a temnější.

Čtěte také: Spekulace nad zdravím princezny Kate. Fanoušci zpochybňují další fotografie, má mít dvojnici

Aktuální rozruch může být způsobený i tím, že z královské rodiny je Catherine, princezna z Walesu, už léta největším miláčkem veřejnosti. Dokonce i lidé, kteří se obvykle o královskou rodinu vůbec nezajímají, jsou zvědaví, jak to s Kate vlastně je. Fakt, že palác ohledně jejího zdravotního stavu mlží, navíc pro spekulace vytváří živnou půdu.

Nejšílenější teorie

„Ačkoli se objevily hlasy, které konspirátory vyzývají, aby Kate a královské rodině dopřáli trochu soukromí, a další navrhují zcela rozumná vysvětlení jejího zmizení, faktem zůstává: Z toho či onoho důvodu se lidé o královskou rodinu zajímají,“ píše americká CNN.

Konspirační teorie ze sítí X a Reddit zahrnují i obavy, že Kate se rozvádí s Williamem, který jí měl být nevěrný, nebo že se jí královská rodina zbavuje jako princezny Diany. Ty nejšílenějších dokonce pracují s možností, že je Kate mrtvá a rodina se to snaží utajit. Světlo do situace by mohlo vnést až plánované zveřejnění rodinné fotografie na dubnové narozeniny prince Louise.

Zdroj: CNN, US Weekly

Princezna Catherine se snažila uklidnit situaci po zveřejnění upravené fotografie:

Sdílejte článek
Štítky konspirační teorie den matek Kate Winsletová královská rodina Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.