Kritická Maryna dostane hostitele Patrika do úzkých. Z čeho se jí zvedne žaludek?

Prostřeno! XXVI (29) – Maryně nechutná

Ve čtvrtek soutěžící z Plzeňského kraje pohostí Patrik. Ten uvaří jídlo, které miluje jeho početná rodina a připraví akční zábavu. V pondělí bylo řečeno, že se Patrik zná se svou spolubojovnicí Marynou. Kdo by čekal, že bude kritická soutěžící ke svému kamarádovi vstřícnější, byl by na omylu. Maryna dokonce začne hodnotit i to, co jí nepřísluší.

Soutěž o nejlepší menu se ve čtvrtek odehrává u dvaadvacetiletého Patrika. Ten bydlí v bytě s kamarády, kde má vlastní pokoj. Patrik bude připravovat slané košíčky, kuřecí vývar s játrovými knedlíčky, holubky se šťouchaným bramborem a želé dort. Svým menu hosty při prvním čtení nadchne, především Maryně se zalíbí hlavní chod a dezert, na který bude mít hned chuť. Játrové knedlíčky ovšem ráda nemá. V pondělí se ukázalo, že se Maryna s Patrikem znají. Jsou to bývalí spolupracovníci. Maryna je nyní doma, protože se léčí s vážnou nemocí, a tak zřejmě ztratili kontakt. Přesto by mohli někteří čekat, že ti dva budou k sobě u stolu shovívaví. Maryna se ovšem v úterý s kritikou rozjela a nepřestane ani dnes. U stolu se jí dokonce bude dělat zle.

Předkrm soutěžícím celkem zachutná a ocení i doma připravované korpusy na košíčky. Při polévce je ale zarazí jedna věc. Do vývaru běžně nedávají kapustu a ne každý ji má rád. Přesto ji dostanou všichni na talíř. Podobně rozporuplné reakce vzbudí i knedlíčky. „Játrový knedlíček, který byl v polévce jsem ochutnala. Měla jsem co dělat, abych ho v sobě udržela. Zvedal se mi žaludek,“ udělá s polévkou rychlý proces Maryna.

S dalším chodem také nebude spokojená. Holubky zná ze své ukrajinské domoviny jako holubce, a tak tyto dva pokrmy porovnává. „Ty holubky mi nechutnaly,“ prohlásí. Patrik totiž dá do náplně slaninu, která tam podle ní nepatří. Vzhledově by prý také měly být drobnější. Hostitel se svěří, že toto jídlo miluje jeho početná rodina. Doma jich bylo devět sourozenců, a tak se u nich odjakživa vaří ve velkém. Co na tuto obhajobu řeknou ostatní, uvidíte už ve čtvrtek vpodvečer.

Podívejte se, jak hosté Patrika grilují otázkami na tělo ohledně sexuální orientace:

Co znamenají dvě náušnice v uších?

Při šmejdění hosté zjistí, jak Patrik žije a těžko by si uměli představit, že by takto s někým sdíleli byt. Jsou to ostatně všichni rodiče malých dětí, a tak je jim hostitelův životní styl na hony vzdálený. Maryna ovšem následně svého známého začne grilovat otázkami na tělo. Nejprve bude chtít vědět, jestli má nějakou přítelkyni. „Zatím mi bylo líp samotnýmu. Z dřívějška znám jednu holčinu, se kterou se dávám zase do kontaktu,“ popisuje trošku neobratně zaskočený Patrik. „Ale nejsi gay?“ zeptá se napřímo Roman. Na to hostitel odpoví, že není.

Maryna se pak svěří se svou neprůstřelnou logikou: „U nás na Ukrajině se říká, že pokud kluci nosí dvě náušnice, tak jsou to gayové.“ Sama je přitom potetovaná a má několik piercingů, mohla by být tedy vůči Patrikovým ozdobám tolerantnější. Ostatní se jejími teoriemi budou dobře bavit. Roman potom upozorní na to, že i on má propíchnuté uši. Už prý ale dospěl a náušnice nenosí. „Je to každého styl, vůbec mi to nevadí,“ zhodnotí Roman následovně.

Po hlavním chodu následuje zábava. Hosté budou muset posouvat skleničky plné vody pomocí toaletního papíru. Kdo dostane skleničku nejdál bez vylití tekutiny, vítězí. Nejlépe se zábava povede soutěživé Maryně, která bude ve svém živlu. Co budou kritizovat poražení pánové? A jak ohodnotí soutěžící dezert?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.