U prostřeného stolu se tento týden potkají dva známí. Budou spolu taktizovat?

Prostřeno! XXVI (26) - upoutávka

Tento týden bude opravdu napínavý. U slavnostně prostřených stolů se sejdou účastníci z Plzeňského kraje. Půjde jim jejich snažení od ruky, nebo se při vaření čtyři muži a jediná žena pořádně zapotí? Jak děním zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava tataráku? Očekávání soutěžících budou velká a bude těžké se trefit do chuti všem.

Kulinářská soutěž bude tento týden zajímavá od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude tento týden opravdu vychytaná, ale nebude ani nouze o napětí. Někdo se bude při vaření ošívat, protože syrové maso zkrátka není jeho oblíbenou laskominou, a to ani na přípravu. Jeden soutěžící zkusí upéct dezert poprvé v životě, jiný bude mít podle ostatních výhodu, protože je vyučený cukrář. To vše už v pondělí, kdy nebude nouze o výzvy a překvapení.

Sledujte každý všední podvečer a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Od pondělí do pátku nezapomeňte také hlasovat!

Pondělí: Ukrajinka Maryna (25) žije v České republice už několik let, vychovává syna, a její život není jednoduchý

Maryna se dlouhodobě potýká s vážnou nemocí. Kvůli ní nemůže dělat to, co by chtěla. Má jednoho syna – otěhotněla v šestnácti letech a musela ukončit i studium střední školy. Má přítele, se kterým žije rok. Do pořadu se přihlásila, protože si chtěla zkusit něco nového než jen vařit pro svou rodinu. Pokud by vyhrála, tak by peníze použila na vybavení bytu. Jako zábavu si pro své hosty připraví párty s kelímky. Nachystá boršč a další ukrajinské pochoutky, jako jsou bliny, vareniky nebo šašlik. Toto menu si vybrala, protože miluje ukrajinská jídla. Těší se, jak cizím lidem její jídla zachutnají. Maryna je příjemně překvapena z pánské společnosti, která k ní dorazí, a před muži není nervózní. Jednoho soutěžícího dokonce zná z dřívějška. Jak zareaguje? Sledujte už v pondělí, jak proběhne milé přivítání a setkání.

Úterý: Elektrotechnik Tomáš (37) plánuje peníze z výhry použít na dovolenou

Sám o sobě tvrdí, že je optimistický romantik. Má rád sport – jezdí na kole, miluje hokej a relax. Baví ho chodit na procházky a má rád svoji práci. K vaření má velmi pozitivní vztah. Vaří od osmi let. Rád experimentuje a vždy se u vaření odreaguje. Je nadšen, když jeho jídlo hostům chutná a největší radost má, pokud chutná dětem. S oblibou připravuje polévky, klasická jídla a občas i něco neobvyklého. Zbožňuje čínu a mlékové polévky. Menu sestavil z pokrmů, které má rád on i jeho děti. Jak jeho večer dopadne, zjistíte už v úterý. Také to, kdo je taktikem a komu jde opravdu jen a jen o výhru. Dívejte se!

Středa: Číšník Josef (30) se do pořadu přihlásil sám a velmi mu na svém hostitelském dni záleží

Rád by si vyzkoušel, jaké to je vařit pro více lidí najednou a chtěl si vždy vyzkoušet podobnou televizní reality show. Pokud by vyhrál, tak by část peněz dal dceři na spořicí účet a za zbytek by jeli někam na dovolenou. Soutěžní jídla si vybral, protože jsou tak akorát náročná a měl by jejich přípravu zvládnout. Všechna jídla jsou dobrá a pro Josefa je trochu výzva, aby je připravil dobře. Jak si stihne poradit s úkolem týdne a nerozhodí ho příprava tataráku? Josef se nejen u plotny, ale i během večeře bude snažit o dokonalý výsledek. A hostům to neunikne. Co si o jeho snaze pomyslí? To vše zjistíte během velice zajímavého setkání už ve středu. O hostech se dozvíte víc, než jste si mysleli.

Čtvrtek: Dělník Patrik (21) si chce vyzkoušet, jaké to je vařit před kamerou. Proto se do pořadu přihlásil

Pokud by vyhrál, jel by na dovolenou. Soutěžní jídla si vybral, protože je má rád a vaří je nejlépe. Jako zábavu si pro své hosty připraví posouvání skleniček s vodou pomocí toaletního papíru. Rád se směje a jeho zábava také nebude unylá ani smutná. Bude chystat svůj oblíbený řízek, nebo dá přednost jiné dobrotě? Proč budou hosté z Patrikova menu zklamaní? Čekali romskou kuchyni, ale té se nedočkali. Bude to problém? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: Technik Robert (32) vystudoval úplně jiný obor, než je ten, kterému se věnuje dnes

Robert má z předešlého vztahu syna Roberta (11 let) a ten k němu jezdí jednou za čtrnáct dní. Nyní žije s přítelkyní a její dcerou. Do pořadu ho přihlásil jeho kamarád, protože ví, že Robert rád vaří. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na letní dovolenou. Jako zábavu si pro své hosty připraví skákání na trampolíně na zahradě. Kdo si troufne na salto a komu venkovní zábava nesedne? Menu sestavil z jídel, která patří mezi jeho nejoblíbenější. Nejvíce dá Robertovi zabrat polévka. V kulajdě se mu udělají hrudky. Dokáže se jich zbavit a polévku zachránit?

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.