Chtěl bych si zkusit život Bruce Springsteena, smál se Jakub Voráček ve Varech

KVIFF: Jakub Voráček ve Varech

Jakub Voráček, Milan Peroutka a DJ NobodyListen patřili při zahájení filmového festivalu v Karlových Varech mezi muže, kteří poutali největší pozornost. Voráček přišel v doprovodu okouzlující partnerky, Milana Peroutku doprovodil manžel a NobodyListen měl po svém boku výraznou zpěvačku. Co pánové plánují v Karlových Varech stihnout? Promluvili pro web Prima Ženy.

Hokejová legenda Jakub Voráček (34) bude mít v Karlových Varech plno pracovních povinností spojených s charitou, ale určitě si najde čas na zábavu. Po boku půvabné partnerky Markéty Burešové se smál, že ještě neví, kam za zábavou vyrazí, ale rozhodně nehodlá v lázeňském městě pouze pracovat.

Muž, který sbíral ohromné úspěchy nejen v reprezentačním dresu, ale jeden čas vládl NHL, si uvědomuje, že filmový svět má s profesionálním hokejem mnoho společného – třeba i to, že hollywoodské hvězdy i profesionální hokejisté hodně cestují a nemají mnoho času na rodinu.

Jakub také dostal otázku, s jakou hvězdou by měnil svůj život. Do čí kůže by si vlezl na 48 hodin, kdyby si mohl kohokoliv vybrat? „Do herců zabředávat nebudu, ale zvolím zpěváka. Chtěl bych zažít koncert třeba v Miláně na San Siru v kůži Bruce Springsteena,“ odpověděl skvěle naladěný Voráček.

NobodyListen a Annet X byli nepřehlédnutelní

Mezi nejvýraznější dvojice slavnostního zahájení filmového festivalu patřil rozhodně DJ NobodyListen (vlastním jménem Jakub Strach, 30), který přišel v doprovodu Anety Charitonové, která v hudební branži vystupuje pod jménem Annet X (24).

Jakub se netajil tím, že v Karlových Varech se hodlá hlavně bavit a velkou akci si chce užít, jak je zvyklý. „Toto dělal Lukáš Macháček, je to model z jeho nejnovější přehlídky, na kterou jsem dělal hudbu. On zvolil, že je to vhodný outfit na dnešní ceremoniál,“ uvedl Jakub, který odhalil při slavnostním zahájení hrudník s řadou tetování.

Jakubova partnerka vynesla odvážný model od Tomáše Němce. Je tedy pravdou, že červené stuhy Anetu několikrát pozlobily a málem odhalila více, než měla v plánu.

Mohlo by vás zajímat: Milan Peroutka ukázal outfity do Varů. Dominik je můj nejlepší stylista, říká o manželovi

Milan Peroutka s manželem Dominikem

Milan Peroutka se na červeném koberci objevil s manželem Dominikem. Oba pánové měli smoking, Milan jako milovník módy se smál, že čas pro extravaganci ve Varech ještě jistě přijde, nyní se držel v mantinelech dress code black tie.

„Přiznám se ale, že jsem dokonce namalovaný, učesali mě a dali mi i nějaký pudr,“ uvedl pro Prima Ženy Peroutka, jehož outfit podtrhly nádherné šperky ve statisícové hodnotě. Podívejte se na celý rozhovor.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.