Celebrity

24. srpna 2023 12:19

Eliška Reiglová

Kvůli omlazení zkusila i mlíčí z lososa. Jennifer Aniston nedá dopustit na injekce

Herečka Jennifer Aniston (54) patří k hollywoodským hvězdám, které jako by snad vůbec nestárly. Honbu za mladistvým vzhledem nepřehání, díky čemuž stále vypadá přirozeně. Nyní ale přiznala, že ve snaze vypadat stále dobře se uchýlila i k poněkud bizarním prostředkům. Jedním z nich bylo i mlíčí (sperma) z lososa.

Jennifer Aniston dobře ví, že mladistvý vzhled vyžaduje spoustu dřiny. V minulosti už koneckonců přiznala, že v posledních 15 letech si při cvičení dávala tolik do těla, až se několikrát zranila a psychicky vyhořela. Se svým fyzioterapeutem pak musela přijít na to, jak se udržovat ve formě zdravým způsobem.

Podivné procedury

Hvězda seriálu Přátelé má fantastickou nejen postavu, ani v obličeji nestárne rychle. Přiznala nicméně, že zkusila i ty nejbizarnější způsoby, jak si zachovat mladistvou pleť. Její kosmetička jí například doporučila masku z rybího mlíčí (spermatu), konkrétně z lososa. K této proceduře byla herečka zpočátku skeptická.

„Ptala jsem se jí, jestli to myslí vážně a jak se vůbec získává sperma z lososa. Masku jsem nakonec vyzkoušela, ale nepociťovala jsem na pleti žádný pozitivní efekt,“ prozradila Jennifer Aniston magazínu The Wall Street Journal.

Režim a injekce

V lososím mlíčí Jennifer Aniston cestu k omlazení nevidí, zato ale nedá dopustit na peptidové injekce, na které dochází každý týden. „V těch vidím skutečnou budoucnost,“ prozradila. Zároveň ale podotkla, že dodržuje přísný režim, co se pohybu a stravy týká, který je skutečným pilířem, na němž se dá skvělý vzhled i po padesátce stavět.

Dermatoložka Monika Arenbergerová radí, jak se starat o pleť:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.