Celebrity

24. srpna 2023 12:19

Eliška Reiglová

Kvůli omlazení zkusila i mlíčí z lososa. Jennifer Aniston nedá dopustit na injekce

Herečka Jennifer Aniston (54) patří k hollywoodským hvězdám, které jako by snad vůbec nestárly. Honbu za mladistvým vzhledem nepřehání, díky čemuž stále vypadá přirozeně. Nyní ale přiznala, že ve snaze vypadat stále dobře se uchýlila i k poněkud bizarním prostředkům. Jedním z nich bylo i mlíčí (sperma) z lososa.

Jennifer Aniston dobře ví, že mladistvý vzhled vyžaduje spoustu dřiny. V minulosti už koneckonců přiznala, že v posledních 15 letech si při cvičení dávala tolik do těla, až se několikrát zranila a psychicky vyhořela. Se svým fyzioterapeutem pak musela přijít na to, jak se udržovat ve formě zdravým způsobem.

Podivné procedury

Hvězda seriálu Přátelé má fantastickou nejen postavu, ani v obličeji nestárne rychle. Přiznala nicméně, že zkusila i ty nejbizarnější způsoby, jak si zachovat mladistvou pleť. Její kosmetička jí například doporučila masku z rybího mlíčí (spermatu), konkrétně z lososa. K této proceduře byla herečka zpočátku skeptická.

„Ptala jsem se jí, jestli to myslí vážně a jak se vůbec získává sperma z lososa. Masku jsem nakonec vyzkoušela, ale nepociťovala jsem na pleti žádný pozitivní efekt,“ prozradila Jennifer Aniston magazínu The Wall Street Journal.

Režim a injekce

V lososím mlíčí Jennifer Aniston cestu k omlazení nevidí, zato ale nedá dopustit na peptidové injekce, na které dochází každý týden. „V těch vidím skutečnou budoucnost,“ prozradila. Zároveň ale podotkla, že dodržuje přísný režim, co se pohybu a stravy týká, který je skutečným pilířem, na němž se dá skvělý vzhled i po padesátce stavět.

Dermatoložka Monika Arenbergerová radí, jak se starat o pleť:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.