Láďa Hruška v kulinářské soutěži bojuje s kolegy. Kdo půjde tvrdě po výhře?

Prostřeno! XXVI (1) - upoutávka

Speciál tohoto týdne bude vychytaný. Hned pondělním hostitelem totiž bude moderátor Láďa Hruška, u jehož stolu se sejdou tři ženy a další muž. A je nutno podotknout, že všichni budou velmi překvapení. Jak si vychytaný týden užijí, komu to u plotny půjde nejlépe a jaké triky zaujmou ostatní?

Jak s kartami zamíchá úkol týdne, kterým je příprava nejlegendárnějšího a nejvychytanějšího receptu z pořadu Ládi Hrušky? Komu se povede zakomponovat jej do menu tak, aby si ostatní nevšimli, že jde o něco navíc? Dojde na spory, nebo bude u stolu vládnout pohoda a klid? Jedno je jisté – premiérová soutěž amatérských kuchařů bude zajímavá od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu.

Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády. I ta totiž bude do detailu vychytaná. Nebude ale nouze ani o napětí. To vše už v pondělí ve zcela nových dílech kuchařské soutěže! Tento týden bude plný výzev i překvapení. Dívejte se na TV Prima každý všední den vpodvečer a dozvíte se víc. Soutěžící budou i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte kulinářský souboj od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Moderátor Láďa (44) byl pro tento speciál osloven a nabídku s radostí přijal

Láďa pracoval jako učitel, novinář, redaktor, editor a moderátor. Jeho aktuální profesí je průvodce hobby magazínem. Láďa je oddaný své rodině a práci na 100 %. Pokud by vyhrál, peníze by věnoval na charitu. Jak se mu bude vařit pro neznámé hosty, kteří ale nejsou tak docela neznámí a už se s nimi ve svém profesním životě setkal? Sledujte už v pondělí, jak proběhne milé přivítání a setkání. Láďa bude podávat špenátové minikarbošky, polévku z ledového království, husokuřátko z jednoho pekáčku s petrželkovým knedlíkem a jako dezert bude krteček ve skleničce.

Úterý: Důchodkyně Marcela (74) s účastí v soutěži s ohledem na věk váhala

V pořadu již účinkovala v roce 2018 a ví, že je to trochu náročné, nutkání ale bylo silnější. Marcela miluje výzvy. Několikrát účinkovala v regionálních pořadech, v České televizi i v pořadu s Láďou Hruškou. Pokud by vyhrála, peníze by použila na hezký pobyt s rodinou. Soutěžní menu si vybrala, protože je to odlehčené, zdravé a netradiční pojetí hybridní kuchyně s orientálními a balkánskými prvky. Jako zábavu si pro své hosty připraví zábavný workshop – autorská metoda stop–start na bleskové zvládání stresu. Jak se jí podaří vyrovnat se stresem v kuchyni? To vše zjistíte už v úterý.

Středa: Mechanik Miroslav (36) pracoval jako zkušební technik, nyní je mechanikem

Má manželku a dvě holčičky. Bydlí v okrajové části Plzně. S rodinou rádi cestují. Účast bere jako dobrou zkušenost. Účinkoval v pořadu Ládi Hrušky jako mistr grilu. Jídla pro své menu si vybral, protože by je měl zvládnout dobře připravit. Zatím neví, jak by s případnou výhrou naložil. Jako zábavu si pro své hosty připraví hru detektor lži z pořadu Partička. Jak si stihne poradit s úkolem týdne? To vše zjistíte během velice zajímavého setkání už ve středu.

Čtvrtek: Maminka na rodičovské dovolené Tereza (31) má dvě děti a spoustu energie

S natáčením má zkušenosti z pořadu Ládi Hrušky a v souvislosti s pole dance dělala několik rozhovorů. Jídla pro své menu si vybrala, protože je mají doma rádi a v jejich přípravě si je jistá. Výhru použije tam, kde je třeba – konkrétně zatím není rozhodnutá. Pokud bude pěkné počasí, jako zábavu by si ráda připravila bojovku na zahradě. Účast v tomto speciálu se jí líbí, protože se těší na fajn lidi, kteří se vzájemně obohatí a stráví společně příjemný čas. Sledujte už ve čtvrtek, jak se zahýbe kartami, které ostatní drží v rukou.

Pátek: Scenáristka Radka (50) svou práci miluje

Radka má dcery Rozálii (18 let) a Julii (5 let) a partnera Jaroslava. Jejich život je fajn a Radka by nic neměnila. Tento speciál je pro ni jako stvořený – zná se dobře s Láďou a k jeho pořadu patří. Doufá, že v rámci její účasti v soutěži vznikne pěkný díl, který potěší diváky Láďova pořadu i ty, co se kdy na pořadu podíleli. Svá jídla si vybrala, protože patří mezi její oblíbená. Chléb kdysi pekla na natáčení pro štáb a recept na bylinkové máslo si půjčí od Ládi, jenž ho připravoval před šesti lety ve svém pořadu. Kolik za své menu získá bodů? Dívejte se už v pátek.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.