Král vychytávek Láďa Hruška v kuchařské soutěži. Co netradičního uvaří?

Prostřeno! XXVI (4) – Vylízaný talíř

Příští týden začínají premiérové díly soutěže amatérských kuchařů a jako pondělní hostitel se představí tvář televize Prima, moderátor Láďa Hruška. U jeho stolu bude veselo a dojde i na vypečené kůžičky. Co král vychytávek a autor originálních receptů uvaří?

Moderátor a lidový všeuměl Láďa Hruška je svojí práci oddaný a předvede to i ve vychytaném speciálu kulinářské soutěže. Bude hostit tři ženy a jednoho muže, kteří absolutně nebudou tušit, ke komu půjdou na večeři. O to více je překvapí, když na ně doslova vybafne sám Láďa. Co dobrého jim uvaří? Menu moderátor volil tak, aby pokrmy byly vtipné, chutné a bez větší práce.

Jeho vychytávkami budou špenátové minikarbošky, polévka z ledového království, husokuřátko z jednoho pekáčku s petrželkovým knedlíkem a jako dezert bude Láďa podávat krtečka ve skleničce. Nebude chybět ani úkol týdne v podobě receptu z jeho vychytaného pořadu.

Láďa bude jako hostitel poněkud nervózní. V jeho malém pražském bytě hosté objeví výrobky z pořadu, zjistí, že rád spí v povlečení s hruškami a obklopuje se spoustou květin. Některé prý dokonce sebral u popelnic. Předkrmem Láďa soupeře velmi potěší, studenou polévku z ledového království připraví poprvé v životě a podle toho to i bude vypadat. Hosté si troufnou na první kritiku a připomínky. Ovšem hlavní chod s pořádně vypečenou kůžičkou bude mít úspěch. Jen ty knedlíky by mohly být lépe uvařené. Velké očekávání vzbudí i dezert – krteček ve skleničce. Bude všechno domácí? A co Láďovi někteří vyčtou? To uvidíte už v pondělí vpodvečer.

Podívejte se, jak Láďa Hruška zatančí pole dance:

Svůdný taneček u tyče

S Láďou Hruškou u stolu opravdu nebude nuda. Kromě toho, že nemusí jídla, ve kterých je mouka, mu chutná skoro vše. A když se hostitelům něco povede, umí to ocenit. Například kuře na paprice od Terezy jeho chuťové pohárky velmi potěší. „Mně se vrátila chuť do dětství, tak já se jako malý kluk zachovám,“ pochválí Láďa a s chutí pečlivě vylíže talíř.

Čtvrteční soutěžící Tereza bude mít pro své hosty připravené peprné vystoupení. Jako lektorka pole dance jim zatančí u tyče – a nebyl by to Láďa, kdyby si jeden taneček také nestřihnul. „Tajně jsem doufal a přál jsem si, abych se s tou tyčí nesetkal já,“ prohlásí a vzápětí svoje předsevzetí opustí. Zuje si boty – ani mu nevadí, že má každou ponožku jinou – a jde na to. O neskutečné situace v premiérových dílech od 29. srpna opravdu nouze nebude.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.