Celebrity

21. března 2024 09:37

Josef Šťastna

Playmate Lady Dee se rozešla s přítelem. Je single a rozhodně se netrápí

Drahomíra Jůzová (27), která v erotické branži vystupuje pod jménem Lady Dee, se rozešla se svým přítelem. Potvrdila to na večeři porotců prestižního pánského magazínu Playboy.

Playmate Lady Dee se stala porotkyní projektu s názvem Hledáme Playmate. Měla by pro magazín Playboy pomoci vybrat ženu či dívku, která se bude pyšnit titulem Playmate.

CHCETE SE STÁT NOVOU PLAYMATE? PODMÍNKY A REGISTRACI NAJDETE ZDE.

Lady Dee je single

Už delší čas se šuškalo, že Lady Dee je bez přítele, že zkrachoval její vztah s mladým podnikatelem. Na akci pánského magazínu Playboy redakci webu Prima Ženy potvrdila, že je znovu single. O tom, proč půl roku trvající vztah zkrachoval, se bavit nechtěla s tím, že nemá potřebu své soukromí detailně komentovat.

Pro redakci Prima Ženy ale rozchod okomentoval její kamarád. „Není to úplně čerstvá informace, ale je to pravda. Rozešli se, protože on nějak nestíhal její tempo a měl snad i výhrady k její práci,“ uvedl zdroj webu Prima Ženy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lady Dee ukázala nového přítele. S kým je po těžkém rozchodu šťastná?

Lady Dee se bude nyní naplno věnovat dceři, kterou má s mexickým podnikatelem Omarem. Do nového vztahu se vrhat nechce. Také za jejím posledním vztahem stála vlastně náhoda. Seznámil je společný kamarád a Drahomíra netušila, že přeskočí jiskra.

Podívejte se, jak to Lady Dee s posledním partnerem slušelo:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chlapci se z porna učí násilné praktiky, ty pak zkouší na dívkách

„Neplánovala jsem mít kluka a prostě jsem nechtěla vztah. Jak ale vidím, tak osud chtěl něco jiného. Stalo se to tak náhodou a nepočítala jsem, že najdu své druhé Já. Je stejně ujetý, bláznivý, vtipný a hodný,“ napsala Playmate na Instagramu, když začínala s mladíkem randit. Nyní je znovu single a je prý spokojená.

Sdílejte článek
Štítky rozchod vztahy Lady Dee pornografie Playboy Drahomíra Jůzová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.