Když nesežene práci, musí se vrátit odkud přišla. Příběh krásné Hayat vezme za srdce

Hvězda telenovely Láska klepe na dveře, Hande Erçel, se vrací na české televizní obrazovky v úspěšném romanticko-komediálním seriálu Láska beze slov. Dívejte se od 12. října na Prima LOVE, nebo si první díly pusťte už nyní na prima+.

Půvabná Hayat (Hande Erçel) ze seriálu Láska beze slov je obyčejná mladá holka z rybářské vesnice, která touží žít v kosmopolitním Istanbulu. Proto se tam také přestěhovala. Krásku život ve víru exotického velkoměsta neskutečně baví. Bydlí se svými nejlepšími kamarádkami a na první pohled to vypadá, že jí nic nechybí. Ale skutečnost je jiná, Hayat má totiž málo času – musí sehnat obživu nebo se vrátit do rodného kraje.

Dívka se na cestě za štěstím zaplétá do sítě vlastních lží, které ji mohou stát nejen získanou práci, ale možná i životní lásku. Jinak je přátelská, a i když je trochu potrhlá, svou práci vykonává svědomitě. Se svými nejlepšími kamarádkami je jedna ruka.

Co by to bylo za turecký seriál, kdyby se neobjevil nějaký ten "On". V případě Hayan je tím osudovým mužem Murat Sarsılmaz (Burak Deniz), mladý a pohledný majitel nadnárodní módní společnosti, kam nastoupila.

Sarsılmaz je okouzlen svou novou zaměstnankyní. Ale to neznamená, že si s Hayat bez výhrad rozumí. Vlastně spíše naopak. Je ambiciózní a oddaný své práci a na nic jiného mu nezbývá moc času. Když na to však přijde, stojí za svou rodinou a přáteli. Je pragmatik a na lásku nevěří, a už vůbec ne na tu osudovou. Je zodpovědný a vždy připravený udělat správnou věc, a to i na úkor sebe samého.

Postavy seriálu Láska beze slov

Hayat Uzunová (Hande Erçel)

Půvabná mladá žena pochází z rybářské vesnice, ale chce žít v kosmopolitním Istanbulu. Proto se tam také přestěhovala, ale teď si musí nutně najít práci – a s ní i životní štěstí. Rychle se ale zaplétá do sítě vlastních lží, které ji mohou stát nejen práci, ale možná i životní lásku. Jinak je přátelská, a i když je trochu potrhlá, svou práci vykonává svědomitě. Se svými nejlepšími kamarádkami je jedna ruka.

Murat Sarsılmaz (Burak Deniz)

Mladý a pohledný majitel nadnárodní módní společnosti je okouzlen svou novou zaměstnankyní. Ale to neznamená, že si s Hayat bez výhrad rozumí. Vlastně spíše naopak. Je ambiciózní a oddaný své práci a na nic jiného mu nezbývá moc času. Když na to však přijde, stojí za svou rodinou a přáteli. Je pragmatik a na lásku nevěří, a už vůbec ne na tu osudovou. Je zodpovědný a vždy připravený udělat správnou věc, a to i na úkor sebe samého.

V hlavních rolích slavní turečtí herci

Hande Erçel

Herečka a modelka se narodila 24. listopadu 1993 v městě Bandırma na severozápadě země. Patří k největším hvězdám turecké televizní tvorby a nejlépe placeným herečkám. V roce 2012 získala titul Miss Turecka. Má velký vliv na sociálních sítích, na Instagramu ji sleduje 30,9 milionů lidí. Její starší sestrou je herečka Gamze Erçel Yildirimová. Zahrála si v seriálech Láska beze slov a Láska klepe na dveře.

Burak Deniz

Turecký herec a model se narodil 17. února 1991 v Istanbulu. Zahrál si v seriálech Láska beze slov, Šahmaran a Nevědomí andělé. Vyrůstal ve městě İzmit na severozápadě Turecka. Než se začal naplno věnovat herectví, studoval dějiny.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Istanbul Prima Love Hande Erçel prima+ turecký seriál Láska beze slov Burak Deniz

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.