Když nesežene práci, musí se vrátit odkud přišla. Příběh krásné Hayat vezme za srdce

Hvězda telenovely Láska klepe na dveře, Hande Erçel, se vrací na české televizní obrazovky v úspěšném romanticko-komediálním seriálu Láska beze slov. Dívejte se od 12. října na Prima LOVE, nebo si první díly pusťte už nyní na prima+.

Půvabná Hayat (Hande Erçel) ze seriálu Láska beze slov je obyčejná mladá holka z rybářské vesnice, která touží žít v kosmopolitním Istanbulu. Proto se tam také přestěhovala. Krásku život ve víru exotického velkoměsta neskutečně baví. Bydlí se svými nejlepšími kamarádkami a na první pohled to vypadá, že jí nic nechybí. Ale skutečnost je jiná, Hayat má totiž málo času – musí sehnat obživu nebo se vrátit do rodného kraje.

Dívka se na cestě za štěstím zaplétá do sítě vlastních lží, které ji mohou stát nejen získanou práci, ale možná i životní lásku. Jinak je přátelská, a i když je trochu potrhlá, svou práci vykonává svědomitě. Se svými nejlepšími kamarádkami je jedna ruka.

Co by to bylo za turecký seriál, kdyby se neobjevil nějaký ten "On". V případě Hayan je tím osudovým mužem Murat Sarsılmaz (Burak Deniz), mladý a pohledný majitel nadnárodní módní společnosti, kam nastoupila.

Sarsılmaz je okouzlen svou novou zaměstnankyní. Ale to neznamená, že si s Hayat bez výhrad rozumí. Vlastně spíše naopak. Je ambiciózní a oddaný své práci a na nic jiného mu nezbývá moc času. Když na to však přijde, stojí za svou rodinou a přáteli. Je pragmatik a na lásku nevěří, a už vůbec ne na tu osudovou. Je zodpovědný a vždy připravený udělat správnou věc, a to i na úkor sebe samého.

Postavy seriálu Láska beze slov

Hayat Uzunová (Hande Erçel)

Půvabná mladá žena pochází z rybářské vesnice, ale chce žít v kosmopolitním Istanbulu. Proto se tam také přestěhovala, ale teď si musí nutně najít práci – a s ní i životní štěstí. Rychle se ale zaplétá do sítě vlastních lží, které ji mohou stát nejen práci, ale možná i životní lásku. Jinak je přátelská, a i když je trochu potrhlá, svou práci vykonává svědomitě. Se svými nejlepšími kamarádkami je jedna ruka.

Murat Sarsılmaz (Burak Deniz)

Mladý a pohledný majitel nadnárodní módní společnosti je okouzlen svou novou zaměstnankyní. Ale to neznamená, že si s Hayat bez výhrad rozumí. Vlastně spíše naopak. Je ambiciózní a oddaný své práci a na nic jiného mu nezbývá moc času. Když na to však přijde, stojí za svou rodinou a přáteli. Je pragmatik a na lásku nevěří, a už vůbec ne na tu osudovou. Je zodpovědný a vždy připravený udělat správnou věc, a to i na úkor sebe samého.

V hlavních rolích slavní turečtí herci

Hande Erçel

Herečka a modelka se narodila 24. listopadu 1993 v městě Bandırma na severozápadě země. Patří k největším hvězdám turecké televizní tvorby a nejlépe placeným herečkám. V roce 2012 získala titul Miss Turecka. Má velký vliv na sociálních sítích, na Instagramu ji sleduje 30,9 milionů lidí. Její starší sestrou je herečka Gamze Erçel Yildirimová. Zahrála si v seriálech Láska beze slov a Láska klepe na dveře.

Burak Deniz

Turecký herec a model se narodil 17. února 1991 v Istanbulu. Zahrál si v seriálech Láska beze slov, Šahmaran a Nevědomí andělé. Vyrůstal ve městě İzmit na severozápadě Turecka. Než se začal naplno věnovat herectví, studoval dějiny.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Istanbul Prima Love Hande Erçel prima+ turecký seriál Láska beze slov Burak Deniz

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.