Láska, zdraví, práce nebo peníze. V čem se nám v říjnu bude dařit nejvíce?

Exkluzivní předpověď známé numeroložky Lenky Suchardové na celý říjen 2022. Jak se nám bude dařit v lásce, práci anebo ve studiu? Dozvíte se, na co si dát pozor v oblasti zdraví i jak získat peníze.

Práce

Vaše energie, touha po inovacích, potřeba profesionality a efektivity je daleko ostřejší než obvykle. Dokážete se prosadit, ale vhodnější by bylo použít přátelský postoj, ochotně naslouchat a spolupracovat než jen rozkazovat, kontrolovat a kritizovat. Nervní atmosféra by znamenala vážné překážky plynulého chodu společné práce. Problém, který delší dobu popíráte, se nyní opět přihlásí a vám nezbude, než mu začít věnovat pozornost, abyste se dříve či později neocitli v bezvýchodné situaci.

Studium

Pro žáky a studenty velmi příznivé dny, mozek jede naplno. Všichni pocítí sílu, která pošťuchuje duševní procesy na všech úrovních. Bohužel kvůli roztěkanosti a nesoustředění máloco dotáhnete do konce, což by mohlo poškodit vaše jméno a hodnocení. Je nezbytné si vše co nejvíce zjednodušit, jinak byste zabředli do přílišných detailů. Navíc byste se tím okrádali o čas i energii, kterou byste mohli investovat do něčeho lepšího a smysluplnějšího.

Peníze

Říjen (nejlépe od 12. do 21.10.) se hodí k uzavírání smluv, k dokončení vlekoucích se jednání, i soudních, k vyříkání si nejasností. A současně zvládnete přemýšlet o budoucnosti, co dělat, jakým způsobem něco vylepšit, do čeho vložit finanční prostředky. Budete-li mít možnost investovat do nemovitosti, pozemku či zahrady, pak s pořízením neotálejte. Nezavrhujte také myšlenky na studium ať vaše, či dětí.

Vztahy

Nastal čas na uvolnění vnitřních tlaků, způsobených hromaděním nevyjádřených pocitů. Odlepte se od této tíhy, aniž byste ublížili sobě nebo někomu jinému a záhy ucítíte, jak se vám vaše síla vrací. Bez ohledu na to, jak úžasní nebo hrozní se vám zdají lidé kolem vás, jste to vy, kteří je máte nebo je ve svém životě potkáváte. I oni jsou odrazem vaší reality. Přijetím ostatních takových, jací jsou, můžete konečně být tím, kým jste – originální bytostí, ne kopií.

Zdraví

Můžete být unavení, nespokojení, nálady i bolesti těla se můžou nečekaně a nelogicky střídat. Abyste tyto projevy zmírnili anebo se jim vyhnuli, nečiňte na sebe nátlaky, nemučte se, že něco musíte. Jakmile se dostanete do stresu, zmatku, zklidněte se dýcháním a chůzí, případně vypitím sklenice vody. Nezanedbávejte se. Pomůže vám, když se budete držet stranou všeho, co ve vás vyvolává stres. Vždy dávejte na první místo svůj klid a nekývněte na taková opatření, která by mohla narušit a zničit vnitřní pohodu.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska práce stres energie nemovitost měsíční horoskop říjen 2022 numerologie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.