Exkluzivní předpověď známé numeroložky na celý říjen. Které dny budou nejlepší?

Říjen bude podle známé numeroložky Lenky Suchardové pro všechny náročnějším měsícem. Neměli bychom však ztrácet životní rovnováhu a realizovat vše, po čem toužíme. Dokážeme tak lépe projít všemi nástrahami tohoto měsíce. Které dny budou pro nás nejpříznivější?

Říjen je trochu náročnější. Vše stabilní je neustále narušováno a vychylováno z normálu. Vidíte, jak se okolo vás hroutí pohodlné, známé a bezpečné. Ze vzduchu, okolo sebe i z ostatních lidí cítíte extrémní sílu. Co s tím uděláte? Jste-li spokojení, použijete ji k vývoji, posunu, k rozproudění něčeho a můžete být dvojnásob v klidu a šťastní. Pokud se této síly zaleknete a ustoupíte, pak nepříjemný tlak na hrudi probudí vícero obav a další démony. A nejen to, jiní lidé by mohli tohoto vašeho stavu a vás zneužít, říká pro web Prima Ženy numeroložka Lenka Suchardová.

Doba se mění a my bychom se měli měnit s ní

Doba se mění a tvoří se nové cesty a systémy. Vše zvládnete, jen některé věci nehroťte a zbytečně sami sebe nevystavujte nebezpečným situacím a pádům. Přichází čas na přeskupení a uzdravení vašeho nitra. Součet roku 2022 (2+0+2+2=6) a měsíce října 10 (1+0) nám dává  sedmičku (6+1=7), která probouzí duši a spojuje ji s tělem a všemi smysly. Aby k vám mohla duše promlouvat a vy ji slyšeli, hlučný prostor nahraďte klidem a tichem, rozmlouvejte sami se sebou, případně s přítelem či přítelkyní, kteří jsou na stejné vlně jako vy. Uleví se vám také díky zázračnému slovu „aha“ – už vím, chápu proč.

Přistupujte ke všemu s vírou a optimismem

Řešíte-li nějaký problém anebo máte zmatek v otázce, kam patříte, jak se rozhodnout, co dělat, pak je nutné se na situaci podívat s určitým odstupem. Emoce ponechejte stranou, aby vás nezaváděly zpátky či do ještě většího chaosu. Optimismus a víra vás dovedou k úspěchu. Jestliže uchopíte jádro problému a začnete věřit sobě i vyšším silám, pak vám do cesty přijde přesně to, co potřebujete a ti lidé, kteří vám ochotně pomohou.

Rada měsíce: Bavte se, tvořte, zkoumejte, studujte, vymýšlejte a realizujte vše, po čem vaše duše touží.

1.–4. října

Těchto pár dní má dobrou konstelaci čísel. Po září, které mohlo na citlivější a něčím oslabenější lidi působit těžkopádně, můžete konečně sebrat svou sílu a začít opět naplno fungovat. Lze začít se vším, co jste dlouhodobě odkládali anebo se to vždy nějak zašmodrchávalo. S pomocí ostatních můžete prozkoumat i jiné pracovní a zájmové oblasti a nespecializovat se pouze na to, v čem jste dobří.

5.–11. října

Abyste tyto dny přešli bez úhony, nevrhejte se po hlavě do něčeho jen proto, abyste dokázali svou sílu, odvahu, moc, schopnosti. Jakékoli smlouvy sestavované a podepisované několikrát detailně projděte. Později zjistíte, že čas, který jste jim věnovali, se zdaleka nevyrovná tomu, kolik v budoucnosti můžete ušetřit peněz anebo před čím vás vaše pečlivost ochránila. Pozor na hry, sázení a jiné spekulace, mohli byste přijít o část svých úspor.

12.–18. října

Energie stoupá, hlava je na prasknutí, spoustu myšlenek, plánů, projektů, pomalí lidé překáží. Nenechávejte se těmito silami zahnat do kouta. Nerealizujte vše najednou, vytvořte si systém, harmonogram a delegování jednotlivých činností. Budete-li mít chuť anebo se k vám dostane šance na další vzdělávání, neodmítejte. Je to velká příležitost, kterou oceníte až v budoucnosti.

19.–25. října

V těchto dnech stojí proti sobě síla ega a jemnost srdce. Ale není nutné, aby došlo k boji, naopak učiňte vše pro to, abyste vyvěsili bílý prapor. Vůle může jít ruku v ruce s empatií a laskavostí. Začněte sami u sebe, až to uvidí ostatní, buď se přidají anebo je na čase se s nimi rozloučit. Nenechejte krutost, manipulaci, iluze a klam zničit vaše srdce, sny a potenciál. Ideální doba ke stěhování, rekonstrukci anebo nákupu nábytku.

26.–30. října

V posledním říjnovém týdnu může být vše jinak a nepředvídatelně. Současná realita mění plány, rozpočet, jistoty i city. Objevují se překážky, kolize, něco odchází. Věnujte pozornost všem detailům. Některé situace budou vyžadovat pohotový zásah, zatímco jiné si zaslouží trpělivé čekání na rozuzlení zápletky. Pozorujte své vlastní myšlenkové pochody a reakce, získáte tím větší sebevědomí a naučíte se, jakým způsobem stabilizovat svou pozici, tělo, myšlení a slova.

Zdroj: Autorský text numeroložky Lenky Suchardové

Sdílejte článek
Štítky numerologie říjen 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.