Velký podzimní horoskop – Lev: Může vydělat velké peníze, ale neměl by riskovat

Na Lvy čeká náročný podzim, kdy mnozí z nich budou řešit své partnerské vztahy. Možná se o slovo přihlásí hříchy z jejich minulosti. Štěstí je ale bude provázet ve finančních záležitostech, cestování, studiu a osvojování si nových poznatků a dovedností. Možná dospějí i k vyšší moudrosti.

V letním období Lvi nabrali dostatek energie a sil, aby zvládli velké úkoly, které na ně přichystal podzimní čas. Zejména v partnerství mohou prožít mnohá nedorozumění, nejasnosti, ale také podvody a nevěry, které budou nuceni řešit. V oblasti zdraví by měli být na sebe také opatrní, zejména do poloviny října by si měli dávat pozor na prochladnutí, než si jejich organismus postupně přivykne na nižší venkovní teploty. Šťastnou ruku budou mít ve všech svých finančních záležitostech, mohou zainvestovat do svého bydlení.

Lev a láska

Příznivějším obdobím pro lásku a milostné vztahy je listopad a prosinec, v září a říjnu se mohou vynořit nějaká nedorozumění, pochyby a citové zmatky. Lvi možná nebudou vědět, co vlastně od svých partnerských vztahů do budoucnosti očekávají. Zda opravdu chtějí žít ve stávajícím partnerství, nebo se raději poohlédnou jinde. Hvězdy ale nepřejí radikálním řešením, vše se spíše potáhne. Navíc by na ně mohl prasknout flirt či nevěra z minulosti, které domácí atmosféře také příliš neprospějí. Lvi by měli být trpěliví, koncem listopadu se jejich partnerské vztahy umoudří, vrátí se radost a zamilovanost.

Lev a práce

Pracovní problémy Lvi mohou očekávat až do poloviny října, pak se konečně zbaví všech komplikací, překážek a jejich kariéra se rozeběhne podle jejich představ. Sklidí vše, co v minulosti zaseli, tzn. jejich poctivá práce a dřina bude odměněna. Zejména v listopadu budou ve své práci hvězdami, ocenění se mohou dočkat i od svých nadřízených.

Lev a zdraví

S prvními chladnými podzimními dny by Lvi měli myslet na své zdraví. Měli by se chránit před prochladnutím a absolvovat všechny preventivní prohlídky, které mohli v minulosti zanedbat. Pokud se budou trochu otužovat a cvičit, přečkají podzimní období bez větších zdravotních potíží.

Co je pro Lvy nejdůležitější?

Koncem října se planeta štěstí Jupiter přesouvá ze spřízněného znamení Berana do znamení Ryb. Pro Lvy to znamená, že mnoho potenciálních průšvihů jim hvězdné nebe nějak pomohlo ututlat. Pokud se však Lvi v minulosti v něčem nezachovali čestně, je možné, že právě v listopadu a prosinci je může dostihnout vyšší spravedlnost. Je to malé varování, aby v příštím roce, který bude pro všechny Lvy zejména ve své první polovině velmi příznivý, si své skutky hlídali a nedopustili se ničeho, co by je v dalších letech mohlo vytrestat. Přízně hvězd mají využít pro blaho své i druhých.

V čem se na ně usměje štěstí?

Určitě ve finančních záležitostech, ale doba nepřeje riskování, takže by Lvi neměli podnikat žádné neprověřené či nepromyšlené transakce. Opatrní by měli být kolem 12. října a 19. listopadu. Štěstí budou mít v cestování, v komunikaci se svými příbuznými a sousedy.

Dobré rady

  • Chovejte se čestně a poctivě, jste královské znamení a podvody a faleš ze své podstaty nesnášíte.
  • Cestujte, objevujte nové kraje, osvojujte si nové poznatky. Vše v budoucnosti zužitkujete.
  • Snažte se porozumět souvislosti dějů, které probíhají kolem vás, možná pochopíte něco, co vás může proměnit, dovést k vyšší odolnosti a moudrosti.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Lev podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.