Velký podzimní horoskop – Váhy: Budou komunikovat a milovat, čeká je i úspěch v práci

Váhy mohou zažít opravdu příjemný podzim. Hvězdné nebe jim bude přát v lásce a partnerských vztazích. Úspěch v práci prožijí díky své chytrosti, flexibilitě a schopnosti komunikace. Podzim Váhy zastihne i v dobré fyzické kondici, pokud na sobě navíc zapracují, mohou zlepšit nejen své zdraví, ale i svou vizáž.

Vstupem Slunce do znamení Vah 23. září nenastala jen podzimní rovnodennost, ale o slovo se přihlásil i příznivý čas pro všechny Váhy. Počátkem podzimu se znamením Vah budou navíc pohybovat planety Merkur a Venuše a svým zrozencům zajistí vynikající schopnost komunikovat a milovat. Váhy mohou zažít opravdu velmi příjemný začátek podzimu, kdy jim nebudou chybět energie, síla ani mentální schopnosti, aby zvládly všechny své povinnosti na jedničku a navíc si užily něco pěkného. Radost jim mohou kazit jen drobné neshody na domácím poli. Je možné, že jim partneři budou vyčítat určitou sebestřednost nebo menší zájem o partnerský život, ale i to se během podzimu srovná. V září možná Váhy utratily víc, než si přály, koncem října a začátkem listopadu si však dokážou vylepšit i výši svého bankovního konta.

Váhy a láska

V lásce Vahám bude přát štěstí. Mohou prožít milostný i citově zajímavý podzim. „Může za to“ jejich vylepšené sebevědomí. Budou okouzlovat, vábit i svádět opačné pohlaví snadno a rychle. Vtipem i krásou získají toho, koho budou chtít. Bez obav se mohou pohybovat i ve velké společnosti, kde se stanou středem zájmu druhých. Pouze začátkem října se do jejich milostného života může vkrádat únava, nechuť, nebo naopak nezdravá touha si užít za každou cenu.

Váhy a práce

V práci a kariéře se Vahám bude dařit podle plánu. Nic rozhodujícího by nemělo překazit nebo změnit jejich pracovní plány a úsilí. Pozor jen na menší nedorozumění s kolegy či podřízenými, zejména kolem 12. října a 19. listopadu by se Váhy neměly nechat zatáhnout do zbytečných a neplodných diskuzí, dohadování a nicotných sporů.

Váhy a zdraví

V polovině října by měly Váhy myslet na menší odpočinek. Náhle mohou pocítit únavu nebo se dostaví menší zdravotní potíže v podobě chřipkového onemocnění. To samé bude platit pro polovinu listopadu. Určitě by se Váhy měly během podzimu snažit o správnou životosprávu a dobrý pitný režim. Je vhodné se i ve výše zmíněných kritičtějších obdobích vyhýbat nadměrné konzumaci alkoholu.

Co je pro Váhy nejdůležitější?

Umět využít přízně hvězdného nebe. Nenechat si pod rukama proklouznout příležitosti k osobnímu růstu, které v tomto období budou přicházet. Koncem října by Váhy narozené v posledním dekanu znamení měly zapracovat na své fyzické kondici a zdraví. Výsledky se dostaví víc než dobré.

V čem se na ně usměje štěstí?

V partnerství, v pochopení, kde jsou jejich osobní hranice a kde začíná prostor partnera. Mohou se dokonce vdát nebo oženit.

Dobré rady

  • Myslete na sebe i své partnery, zkuste najít hranici, kde končí váš osobní prostor a začíná sféra vašeho partnera.
  • Pokud toužíte po podzimním cestování, vydejte se za dobrodružstvím do poloviny října.
  • Vstup do manželství plánujte nejpozději do konce října.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Váhy podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.