Velký podzimní horoskop – Váhy: Budou komunikovat a milovat, čeká je i úspěch v práci

Váhy mohou zažít opravdu příjemný podzim. Hvězdné nebe jim bude přát v lásce a partnerských vztazích. Úspěch v práci prožijí díky své chytrosti, flexibilitě a schopnosti komunikace. Podzim Váhy zastihne i v dobré fyzické kondici, pokud na sobě navíc zapracují, mohou zlepšit nejen své zdraví, ale i svou vizáž.

Vstupem Slunce do znamení Vah 23. září nenastala jen podzimní rovnodennost, ale o slovo se přihlásil i příznivý čas pro všechny Váhy. Počátkem podzimu se znamením Vah budou navíc pohybovat planety Merkur a Venuše a svým zrozencům zajistí vynikající schopnost komunikovat a milovat. Váhy mohou zažít opravdu velmi příjemný začátek podzimu, kdy jim nebudou chybět energie, síla ani mentální schopnosti, aby zvládly všechny své povinnosti na jedničku a navíc si užily něco pěkného. Radost jim mohou kazit jen drobné neshody na domácím poli. Je možné, že jim partneři budou vyčítat určitou sebestřednost nebo menší zájem o partnerský život, ale i to se během podzimu srovná. V září možná Váhy utratily víc, než si přály, koncem října a začátkem listopadu si však dokážou vylepšit i výši svého bankovního konta.

Váhy a láska

V lásce Vahám bude přát štěstí. Mohou prožít milostný i citově zajímavý podzim. „Může za to“ jejich vylepšené sebevědomí. Budou okouzlovat, vábit i svádět opačné pohlaví snadno a rychle. Vtipem i krásou získají toho, koho budou chtít. Bez obav se mohou pohybovat i ve velké společnosti, kde se stanou středem zájmu druhých. Pouze začátkem října se do jejich milostného života může vkrádat únava, nechuť, nebo naopak nezdravá touha si užít za každou cenu.

Váhy a práce

V práci a kariéře se Vahám bude dařit podle plánu. Nic rozhodujícího by nemělo překazit nebo změnit jejich pracovní plány a úsilí. Pozor jen na menší nedorozumění s kolegy či podřízenými, zejména kolem 12. října a 19. listopadu by se Váhy neměly nechat zatáhnout do zbytečných a neplodných diskuzí, dohadování a nicotných sporů.

Váhy a zdraví

V polovině října by měly Váhy myslet na menší odpočinek. Náhle mohou pocítit únavu nebo se dostaví menší zdravotní potíže v podobě chřipkového onemocnění. To samé bude platit pro polovinu listopadu. Určitě by se Váhy měly během podzimu snažit o správnou životosprávu a dobrý pitný režim. Je vhodné se i ve výše zmíněných kritičtějších obdobích vyhýbat nadměrné konzumaci alkoholu.

Co je pro Váhy nejdůležitější?

Umět využít přízně hvězdného nebe. Nenechat si pod rukama proklouznout příležitosti k osobnímu růstu, které v tomto období budou přicházet. Koncem října by Váhy narozené v posledním dekanu znamení měly zapracovat na své fyzické kondici a zdraví. Výsledky se dostaví víc než dobré.

V čem se na ně usměje štěstí?

V partnerství, v pochopení, kde jsou jejich osobní hranice a kde začíná prostor partnera. Mohou se dokonce vdát nebo oženit.

Dobré rady

  • Myslete na sebe i své partnery, zkuste najít hranici, kde končí váš osobní prostor a začíná sféra vašeho partnera.
  • Pokud toužíte po podzimním cestování, vydejte se za dobrodružstvím do poloviny října.
  • Vstup do manželství plánujte nejpozději do konce října.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Váhy podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.