Velký podzimní horoskop – Beran: Může se těšit na lásku, sex i dobrou práci

Před znamením Berana je podzim, ve kterém může vylepšit zejména svoji fyzickou i duševní kondici. Koncem října a v listopadu se mu bude dařit v partnerských vztazích, může prožít období hluboké zamilovanosti a žhavého sexu. Jako jedno z mála znamení si užije i dnů volna na vysněné podzimní dovolené.

Před Berany se otevírá období, ve kterém se budou věnovat svým partnerským vztahům, studiu a vzdělávání. Možná podniknou i nějakou velkou podzimní cestu za obzory všedních dnů. Všechny své záležitosti, které se týkají jejich fyzického i duševního zdraví, by měli mít vyřešené do 28. října, kdy jim ještě z jejich znamení drží palce planeta štěstí Jupiter.

Berani a láska

Slunce vstupuje do znamení Vah 23. září, kdy zároveň nastane podzimní rovnodennost. Od tohoto data lze předpokládat, že Berani svoji pozornost zaměří na své partnerské vztahy. Možná si uvědomí, že přes léto příliš pracovali nebo se věnovali jiným pro ně důležitým věcem a svého partnera zanedbávali. Pro vylepšení svých stávajících vztahů vymyslí pro sebe i partnera dobrodružnou výpravu nebo si jen společně náramně užijí podzimní volno prodloužených víkendů. Na nezadané čeká láska na cestách, zejména od 16. listopadu by žádný Beran neměl sedět doma. Během října a listopadu si Berani mohou výrazně vylepšit svůj sexuální život.

Berani a práce

Po celý podzim by se mělo dařit všem Beranům v práci a ve studiu. Vždy jim „za zády“ bude stát nějaký hvězdný dobrodinec, který v pravou chvíli zasáhne a vytáhne je z každé „bryndy“. Pokud ale očekávají vylepšení své finanční situace, budou muset pořádně zabrat. Zadarmo jim nic do klína nespadne. Mohou se ale spolehnout na své přátele, kteří by jim mohli vypomoci cennou radou nebo přímluvou u někoho vlivného. Na nové finanční příležitosti si Berani budou muset počkat do nového roku 2023, který jim bude nadmíru přát i v oblasti peněz.

Berani a zdraví

Všechny preventivní prohlídky by Berani měli stihnout do 28. října, kdy v jejich znamení ještě úřaduje planeta štěstí Jupiter. Také pokud uvažují o vylepšení své image, nastartování zdravého životního stylu či zlepšení své fyzické kondice, měli by využít příznivých energií tohoto období.

Co je pro Berany nejdůležitější?

Pochopit, že oni sami jsou tvůrci svého osudu, že štěstí mají ve svých rukou. Měli by být aktivní a zejména v září a říjnu pracovat na sobě samých. V listopadu a prosinci budou sklízet plody toho, co zaseli, a mohou si odpočinout na vysněné podzimní dovolené.

V čem se na ně usměje štěstí?

V nalezení nezávislé osobní cesty a potvrzení vlastní jedinečnosti.

Dobré rady

  • Milí Berani, myslete na to, že to, co se vám nepodaří uskutečnit v září a říjnu tohoto roku, budete moci dotáhnout nebo napravit v prvním pololetí roku 2023.
  • Všechny důležité hovory i úřední záležitosti vyřizujte v říjnu.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce sex Beran podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.