Velký podzimní horoskop – Býk: Slavně zvítězí nad všemi nástrahami a nepřízněmi osudu

Podzim bude pro všechny Býky náročným obdobím, ale ne ve všem, hvězdné nebe jim ukáže i svoji vlídnější tvář. Pokud se Býci dokážou přizpůsobit změnám a novinkám, které se na ně budou valit ze všech stran, nakonec slavně zvítězí nad všemi nástrahami osudu. V listopadu mohou najít i ideálního životního partnera.

Od poloviny září se na oblohu vrací nepříjemný aspekt, kvadrát mezi planetami Uran a Saturn, který symbolizuje konflikt mezi konzervativními a radikálními energiemi. Uran je ve znamení Býka, a tak tato konstelace svými účinky nejvíce zasahuje právě Býky. Ti by měli ve svých životech nadále počítat s náhlými zvraty osudu. Budou chtít udržet daný stav tím, že se mohou snažit klást odpor všem změnám, novinkám a progresivním proudům ve svém životě. Mohou se nezdravě bouřit proti zavedenému řádu. Pokud ale budou odmítat jakoukoliv změnu, může se jim stát, že se jim situace zcela vymkne z rukou. Tento aspekt bude na obloze úřadovat až do 23. října tohoto roku. Býci by se tedy do té doby měli zaměřit na na drobné radosti života, těšit se z maličkostí a všechny své povinnosti zdolávat krok za krokem. Ostatně jsou houževnatým znamením, takže moc dobře rozumí úsloví, že trpělivost růže přináší.

Býci a láska

V lásce mohou Býci prožívat pokojné časy až do 23. října. Poté jejich vládkyně planeta Venuše vstupuje do znamení Štíra a oni budou muset až do poloviny listopadu řešit možné partnerské krize nebo neshody. Rozhodně by se neměli pouštět do zbytečných hádek či sporů, ale trpělivě vyčkat na příznivější období. A už vůbec by neměli propadat pocitům žárlivosti. Své vášně si mohou vybít v božském sexu, protože tomu hvězdy rozhodně přát budou.

Býci a práce

Jestliže jsou Býci ve svém stávajícím zaměstnání nespokojení nebo mají pocit, že nejsou za svoji dřinu adekvátně ohodnocení, měli by projevit svoji pověstnou trpělivost a vyčkat do poloviny října, kdy se pro ně otevře prostor k vyjednávání s nadřízenými o zlepšení jejich finančních podmínek a pracovního zařazení. Koncem října se na Býky začne usmívat štěstí a zejména těm, kteří se narodili v poslední dekádě znamení, se výrazně uleví. Je možné, že dostanou i skvělou pracovní nabídku.

Býci a zdraví

Znamení Býka je dlouhodobě vystaveno tlaku a stresu. Proto by si všichni jeho zrozenci měli hlídat svoji životosprávu, pořádně odpočívat a nepřejídat se. Měli by myslet na to, že alkohol ve velké míře opravdu škodí. Měli by projevit určitou míru zdrženlivosti, která se jim vyplatí zejména ve dnech kolem 12. října.

Co je pro Býky nejdůležitější?

Uvědomit si, že do této doby všechny své problémy zvládli a že nic těžšího už je v tomto roce nečeká. Od konce října se jejich život začne postupně vylepšovat. Odpadnou stresové a krizové situace a alespoň něco se vrátí do starých kolejí. Býci si uvědomí, že nad nepřízní osudu dokázali zvítězit.

V čem se na ně usměje štěstí?

Zejména ve dnech kolem úplňku 8. listopadu se Býci mohou vrhnout do navazování nových přátelských vztahů a je tu také šance, že mezi nimi najdou ideálního životního partnera.

Dobré rady

  • Býci by se měli řídit vlastním rozumem a být přizpůsobiví ke změnám, které s sebou nese doba.
  • Měli by se také zaměřit na jiné hodnoty, než jsou ty materiální. Zjistí tak, že svět má vícero barev a tónů, ze kterých mohou nepřetržitě čerpat životní sílu.
  • Příroda jim prospěje v každém případě a v každé podobě.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Býk podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.