Celebrity

18. března 2024 12:40

Eliška Reiglová

Lela Vémola ukázala pevné tělo v plavkách. V Thajsku vás nikdo neřeší, pochvaluje si

Bijec Karlos Vémola se momentálně v Thajsku připravuje na velký červnový zápas s kolegou Attilou Véghem a za odpočinkem tam s ním odjela i manželka Lela. Ta se ukázala v plavkách a prozradila, proč si asijskou zemi nečekaně zamilovala.

Každá práce je snazší, když doma vše funguje, jak má. To platí i o MMA, což si dobře uvědomuje Lela Vémola. Ta je nyní manželovi velkou oporou před odvetu s Attilou Véghem. Oba bijci už započali přípravy a spolu s nimi i jejich rodiny, které proces prožívají také. Občas je náročný, ale zahrnuje také cestování na krásná místa.

Na počátku března byl Karlos Vémola v Americe, kde se věnoval trénování. Po návratu se doma takzvaně sotva ohřál, protože hned o tři dny později měl spolu s manželkou naplánovaný odlet do Thajska. „On bude trénovat, já si trochu odpočinu od všech mateřských a pracovních povinností. Těším se,“ řekla tou dobou Lela redakci webu Prima Ženy.

Dovolená v ráji

Pro Lelu Vémolu, která je podnikatelkou a zároveň matkou dvou malých dětí, je Thajsko vyloženě rájem. Měla příležitost procestovat už mnoho zemí, ubytovat se ve spoustě luxusních resortech, ale nikdy ji nic neoslovilo tolik, jako právě tento pohádkový stát, kterému se přezdívá i země tisíce Buddhů. Líbí se jí, jaký klid tam má.

„Thajsko je velmi krásné, moc se mi tam zalíbilo. Je tam nádherná energie, příroda, všichni lidé jsou usměvaví, nikdo si na nic nehraje, cítíte se uvolněně… Oblečete si boty, kraťasy, tričko a jdete na motorku. Nikdo vás neřeší, nikdo vás nepozná. Opravdu tam je oddech více než stoprocentní. Vyčistíte se od všech zlých energií,“ prozradila webu Prima Ženy s tím, že na luxusu jí až tak nesejde.

Čtěte také: Vémola otevřeně: Nechávám mladé kluky, aby mě porazili. Odejít po dvou prohrách ale nemíním

„Ta atmosféra je možná to, co každý člověk potřebuje pro nějakou svou harmonii. Můj muž byl překvapený, že se mi Thajsko tolik zalíbilo, není to Dubaj nebo jiná luxusní destinace, ale mně tam je nejlépe. Možná je to tím, že tam mám úplný klid, zpomalil se tam čas, opravdu je to tam velmi příjemné. Člověk si tam psychicky oddychne, což je v tomto hektickém životě velmi důležité,“ dodala.

Podívejte se, jak si bijec Attila Végh zavtipkoval na adresu Karla Vémoly:

Sdílejte článek
Štítky plavky Thajsko tělo MMA Karlos Vémola Lela Vémola

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.