Celebrity

14. prosince 2023 19:47

Marie Makovská

Lenka Špillarová čeká miminko. Šťastnou novinu oznámila ve vysílání

Lenka Špillarová čeká miminko

Moderátorka Lenka Špillarová (37), kterou můžete znát například z pořadu Nový den na CNN Prima NEWS, nám pár dnů před Vánoci oznámila šťastnou novinu. Sympatická blondýnka čeká miminko.

„Myslím, že to možná mnohé překvapí, protože já už zítra končím v Novém dni,“ prozradila v pořadu Showtime Lenka Špillarová, která na doporučení lékařů odchází o trochu dřív. Je v šestém měsíci, tak dlouho to vydržela tajit. Podobně se to povedlo například také moderátorce Evě Perkausové, která rovněž bříško skrývala.

„Od začátku mi bylo dobře, nic mi nebylo, proto to možná nikdo nepoznal a musím se přiznat, že mi to pořád nedochází,“ řekla Lenka a pokračovala: „Jsem nepopsaný list, miminek se bojím a nikdy jsem ani nepřebalila.“  Teď tedy doufá, že mateřství dobře zvládne, ale jak ji známe, tak se toho nebojíme.

O partnerovi lidé ani neví

Že má Lenka Špillarová partnera, se kterým jsou spolu už několik let, většina lidí nemusela ani postřehnout. „S partnerem jsme skoro čtyři roky, nedávám ho na sociální sítě, protože si to nepřeje a já to respektuji,“ vysvětlila moderátorka a dodala, že její muž je advokát. „Brát se nebudeme, protože on všechny rozvádí,“ dodala se smíchem.

Holka, nebo kluk?

Fanoušky bude jistě zajímat, zda usměvavá moderátorka čeká holku, nebo kluka. „My to veřejně neříkáme, já se ráda o všechno podělím, ale až budeme zdraví v pořádku doma,“ uvedla Lenka pro pořad Showtime a zároveň popřála všem divákům hezké Vánoce a hodně zdraví do nového roku. Lenko, za celou redakci přejeme také krásné svátky a hlavně to zdraví celé rodině!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.