Moderátor Karel Voříšek oslavil šedesátku. Kolegové mu poslali originální přání

Moderátoři blahopřejí Karlu Voříškovi k 60. narozeninám

Moderátor Karel Voříšek má za sebou oslavu krásného životního jubilea. Šedesáté narozeniny mu zpříjemnili i jeho kolegové, kteří mu natočili originální přání a zdravici. Tento rok byl však pro hvězdu televizních obrazovek výjimečný hned z několika důvodů. Významná výročí totiž letos oslavil rovnou tři.

Letošní rok je pro Karla Voříška skutečně výjimečný. Moderátor Hlavních zpráv na Primě oslavil 12. října 60. narozeniny a tak významný věk rozhodně nemohl zůstat bez povšimnutí. Při pohledu na usměvavého moderátora s entuziasmem na rozdávání byste mu ale tohle číslo tipovali jen stěží. Kde bere energii do života?

Mohlo by vás zajímat: Karel Voříšek radí, na co si dát pozor při svádění. Věřte intuici a prvnímu dojmu, říká

„Asi jsem se tak už narodil. Ale úsměv na tváři ještě neznamená stálé veselí v duši. Řídím se heslem naší 91leté kamarádky: Nějak bylo, nějak bude. Neřeším věci, které stejně vyřešit nejdou nebo za to nestojí,“ prohlásil Voříšek v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Kulatiny v roce 2023

Letošní rok je pro televizního hlasatele speciální hned z několika důvodů. Stihl v něm totiž nasbírat tři kulatá výročí. Oslavy ale tvář Primy upřednostňuje spíše neplánované. „Vyznávám heslo, že nejlepší mejdany jsou ty neplánované. Ideální párty je neplánovaná a na ty já se těším nejvíce, protože nevím, jaké budou. A na oslavy s rodinou, jakékoliv a čehokoliv,“ popsal Karel svou ideální párty. K šedesátým narozeninám se dočkal i velice originálního přání od kolegů.

Významné výročí letos oslavil i se svým partnerem Vladimírem Řepkou. Dvojice už je spolu krásných 20 let. V létě vyrazili na několik týdnů za romantikou i dobrodružstvím do Thajska a Laosu. „Tady a teď, žít přítomný okamžik je nejvíc, ale když ho ještě máte s kým prožívat, tak to je mega absolutno,“ okomentoval tehdy moderátor společnou fotografii na Instagramu.

Čtěte také: Doležalová a Voříšek spolu vysílají už 10 let. Stačí jeden pohled a máme jasno, tvrdí

A v neposlední řadě nesmíme opomenout ani společné moderování s Klárou Doležalovou. Dvojice je spolu na obraze už 10 let! A na kolik se Karel skutečně cítí? „Podle toho, v kolik se mě zeptáte. Po ránu na sto padesát, ale večer v Hlavních zprávách nebo na barové židli jako zajíc, kterým, mimochodem, jsem i podle čínského horoskopu,“ dodal s pověstným humorem oslavenec.

Sdílejte článek
Štítky Karel Voříšek oslava narozeniny celebrity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.