Celebrity

30. září 2023 07:00

Vanesa Havlíková

Klára Doležalová inspiruje ostatní. Místo narozeninových dárků žádá o pomoc potřebným

Klára Doležalová slaví 50. narozeniny

Moderátorka CNN Prima NEWS Klára Doležalová oslavila 50. narozeniny. Jen málokdo by jí tento věk tipoval, protože vypadá naprosto fantasticky. Přestože pro Kláru rodina, přátelé a kolegové z branže přichystali krásnou narozeninovou oslavu, moderátorka si místo narozeninových dárků nejvíce přála pomoc potřebným.

V posledních dnech uchvátil českou veřejnost příběh stomilionové sbírky pro Martínka, kdy se ale nejedná zdaleka o jedinou sbírku, která snad už brzy pomůže na tom správném místě. Moderátorka CNN Prima NEWS Klára Doležalová se snaží inspirovat všechny ve svém okolí. Letos si místo narozeninových dárků přála pomoc potřebným.

Místo dárku pro sebe touží Klára Doležalová pomoci druhým

Všechny kolegy i pozvané na oslavu, kterou jí minulý víkend uspořádal její manžel Miodrag Maksimović, prosila, aby dárky nenosili, a naopak aby to, co by utratili za pozornost pro ni, vložili tam, kde to pomůže a potěší ještě mnohem víc – přímo do sbírky dvouletému Matyáškovi, který má diagnostikovanou dětskou mozkovou obrnu. Ta mu brání udělat první samostatné krůčky a značně by mu s tím pomohla neurorehabilitace.

V kasičce se během Klářiny oslavy nasbíralo 33 000, zbytek poslali její přátelé rovnou na účet organizace Patron dětí. „Tuším, že jsme Matýskovi pomohli více než osmdesátitisícovou podporou. Jsem za to neskonale vděčná a všem přátelům, kteří mou výzvu přijali a Matýskův příběh podpořili, ze srdce děkuji,“ vysvětlila Klára Doležalová s tím, že je to pro ni ten nejhezčí dárek k narozeninám.

Přečtěte si také: Klára Doležalová slaví padesátiny. Kolegové ji dojali přáním i fotkami z dětství

Oslava na pražském Žofíně byla plná překvapení, vystoupila například Monika Absolonová, indie rocková kapela The Silver Spoons a naprosto nečekané překvapení Kláře přichystal její moderátorský kolega Karel Voříšek a manžel Miodrag Maksimović, kteří si pro oslavenkyni připravili speciální vydání narozeninových HLAVNÍCH ZPRÁV, které společně odmoderovali.

Dojemná slova si pro Kláru připravily i kamarádky a kolegyně z práce. „Je krásná na obrazovce i v soukromí, je milá a strašně laskavá, a to se za těch několik desítek let, co se známe, nezměnilo, říká Monika Absolonová. „Klárka je empatický, citlivý anděl a vždycky byla,“ uzavírá charakteristiku Kláry moderátorka Laďka Něrgešová, kterou můžete znát z pořadu z Showtime.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.