Celebrity

24. září 2023 14:00

redakce Prima Ženy

Klára Doležalová slaví padesátiny. Kolegové ji dojali přáním i fotkami z dětství

Kolegové z redakce poblahopřáli moderátorce Kláře Doležalové k narozeninám

Ačkoliv by tomu věřil jen málokdo, moderátorka Klára Doležalová slaví 50. narozeniny. Této významné události využili také její kolegové z redakce, především dlouholetý parťák Karel Voříšek, který jí s nádhernou kyticí popřál v přímém přenosu hlavní zpravodajské relace. Podívejte se, jak šel čas s nestárnoucí televizní hvězdou.

Příjemná, neustále usměvavá a krásná. Přesně taková je Klára Doležalová pokaždé, když ji potkáte. S Karlem Voříškem pravidelně moderuje Hlavní zprávy televize Prima, není tedy divu, že právě on se přímo ve studiu ujal nečekané gratulace k životnímu jubileu moderátorky.

„Chceme ti říct, že tě máme moc rádi. A máme tě rádi takovou, jaká jsi,“ popřál v přímém přenosu překvapené a dojaté Kláře Doležalové za sebe, kolegy i televizní diváky a předal jí krásnou kytici. Blahopřání se následně dočkala i na sociálních sítích.

S Karlem Voříškem jsou parťáci už deset let

S Karlem Voříškem přitom přednedávnem oslavili jiné významné výročí, a sice deset let společného moderování. Poprvé spolu vysílali v květnu roku 2013 a dodnes na tento okamžik s nostalgií vzpomínají. „Bylo to krásné. Adrenalin a radost z nové práce. Byla jsem úplně nadšená. Kája na mě jen mrkl svýma modrýma očima a věděla jsem, že to půjde,“ popsala Doležalová své tehdejší pocity redakci webu Prima Ženy.

Čtěte také: Karel Voříšek prozradil, že před nákazou covidem měli s Klárou Doležalovou rituál

Od té doby se populární dvojice stala nedílnou součástí televizních zpráv a kromě pracovního vztahu je spojuje také přátelství. Oba dva jsou narozeni ve znamení Vah a i díky tomu mezi nimi podle Voříška panuje potřebná souhra a pochopení. „Když jste spolu často a dlouho v situacích, kdy je nutné ve vteřině a pod určitým stresem reagovat, pak se už tak dobře znáte, že pohled řekne vše,“ dodala Doležalová.

Populární moderátorka i nestárnoucí matka dvou dcer

Úspěšná moderátorka je ovšem také matkou dvou dcer – Mii a Natálie. Ty má se srbským podnikatelem a producentem Miodragem Maksimovičem, kterého si vzala v roce 2021. A jak sama v minulosti přiznala, skloubit pracovní nasazení s rodinou pro ni nebylo vždy jednoduché. „Všechno jde, jen se trochu zapotíte tou věčnou organizací času. No a pak taky musíte škrtnout nějaký ten čas jen pro sebe,“ svěřila se v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Pracující matky vychovají úspěšné lidi, tvrdí studie

I přesto, že je Klára Doležalová léta v neustálém zápřahu, na jejím vzhledu jako by se to vůbec nepodepisovalo. Nepopírá však, že s přibývajícím věkem o sebe musí více a více pečovat. „V první řadě velmi kontroluji svůj jídelníček. Za druhé ho doplňuji potravinovými doplňky, přesně řečeno přírodními vitaminy, za třetí se starám o pleť a vlasy a za čtvrté se snažím žít hezký a láskyplný život. A to čtvrté je asi nejpodstatnější,“ poodhalila to největší tajemství svého zdánlivě věčného mládí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.