Celebrity

24. září 2023 14:00

redakce Prima Ženy

Klára Doležalová slaví padesátiny. Kolegové ji dojali přáním i fotkami z dětství

Kolegové z redakce poblahopřáli moderátorce Kláře Doležalové k narozeninám

Ačkoliv by tomu věřil jen málokdo, moderátorka Klára Doležalová slaví 50. narozeniny. Této významné události využili také její kolegové z redakce, především dlouholetý parťák Karel Voříšek, který jí s nádhernou kyticí popřál v přímém přenosu hlavní zpravodajské relace. Podívejte se, jak šel čas s nestárnoucí televizní hvězdou.

Příjemná, neustále usměvavá a krásná. Přesně taková je Klára Doležalová pokaždé, když ji potkáte. S Karlem Voříškem pravidelně moderuje Hlavní zprávy televize Prima, není tedy divu, že právě on se přímo ve studiu ujal nečekané gratulace k životnímu jubileu moderátorky.

„Chceme ti říct, že tě máme moc rádi. A máme tě rádi takovou, jaká jsi,“ popřál v přímém přenosu překvapené a dojaté Kláře Doležalové za sebe, kolegy i televizní diváky a předal jí krásnou kytici. Blahopřání se následně dočkala i na sociálních sítích.

S Karlem Voříškem jsou parťáci už deset let

S Karlem Voříškem přitom přednedávnem oslavili jiné významné výročí, a sice deset let společného moderování. Poprvé spolu vysílali v květnu roku 2013 a dodnes na tento okamžik s nostalgií vzpomínají. „Bylo to krásné. Adrenalin a radost z nové práce. Byla jsem úplně nadšená. Kája na mě jen mrkl svýma modrýma očima a věděla jsem, že to půjde,“ popsala Doležalová své tehdejší pocity redakci webu Prima Ženy.

Čtěte také: Karel Voříšek prozradil, že před nákazou covidem měli s Klárou Doležalovou rituál

Od té doby se populární dvojice stala nedílnou součástí televizních zpráv a kromě pracovního vztahu je spojuje také přátelství. Oba dva jsou narozeni ve znamení Vah a i díky tomu mezi nimi podle Voříška panuje potřebná souhra a pochopení. „Když jste spolu často a dlouho v situacích, kdy je nutné ve vteřině a pod určitým stresem reagovat, pak se už tak dobře znáte, že pohled řekne vše,“ dodala Doležalová.

Populární moderátorka i nestárnoucí matka dvou dcer

Úspěšná moderátorka je ovšem také matkou dvou dcer – Mii a Natálie. Ty má se srbským podnikatelem a producentem Miodragem Maksimovičem, kterého si vzala v roce 2021. A jak sama v minulosti přiznala, skloubit pracovní nasazení s rodinou pro ni nebylo vždy jednoduché. „Všechno jde, jen se trochu zapotíte tou věčnou organizací času. No a pak taky musíte škrtnout nějaký ten čas jen pro sebe,“ svěřila se v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Pracující matky vychovají úspěšné lidi, tvrdí studie

I přesto, že je Klára Doležalová léta v neustálém zápřahu, na jejím vzhledu jako by se to vůbec nepodepisovalo. Nepopírá však, že s přibývajícím věkem o sebe musí více a více pečovat. „V první řadě velmi kontroluji svůj jídelníček. Za druhé ho doplňuji potravinovými doplňky, přesně řečeno přírodními vitaminy, za třetí se starám o pleť a vlasy a za čtvrté se snažím žít hezký a láskyplný život. A to čtvrté je asi nejpodstatnější,“ poodhalila to největší tajemství svého zdánlivě věčného mládí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.