Celebrity

24. července 2023 06:30

Josef Šťastna

Karel Voříšek radí, na co si dát pozor při svádění. Věřte intuici a prvnímu dojmu, říká

Karel Voříšek na akci Muž roku

Hvězdu televize Prima Karla Voříška (59) jsme potkali na akci, kde se to jen hemžilo krásnými muži. Při představení finalistů soutěže Muž roku se řeč rychle stočila na svádění a randění. Dobře naladěný Voříšek prozradil, co musí z člověka vyzařovat, aby se za ním na ulici otočil.

Česko už zná 12 finalistů 24. ročníku soutěže mužské krásy a elegance Muž roku 2023. Krasavci byli veřejnosti představeni v Praze ve vile Lanna. Sympatické muže přišla podpořit celá řada slavných tváří, mezi kterými nechyběl ani televizní moderátor Karel Voříšek.

Ten se při rozhovoru s redaktory webu Prima Ženy smál, protože si myslel, že se rozhovor bude točit kolem toho, zda má šanci letos tuto prestižní anketu vyhrát. Ptali jsme se ale hlavně na to, jak Voříšek vnímá mužskou i ženskou krásu a eleganci.

Čtěte také: Jan Bendig prozradil, čím ho partner poprvé zaujal. Krásu nevyhledávám, tvrdí

„Hodně dám na první dojem. Vím, že se to dělat nemá, že pak lidé mohou překvapit, ale snažím se pracovat s intuicí. První dojem je pro mě rozhodující,“ uvedl pro Prima Ženy Karel Voříšek a dodal, že i když se považuje za gentlemana, jsou situace, kdy se za zajímavým člověkem otočí i na ulici.

„Viditelně se na ulici za nikým neotáčím. Ale občas v tom oku probleskne zájem. Zaujme mě třeba, jak je dotyčný či dotyčná oblečená,“ vysvětlil redaktorům webu Prima Ženy Voříšek s tím, že jsou situace, kdy mu na ulici krk cukne a po někom přece jen okem hodí.

Mohlo by vás zajímat: Karel Voříšek měl před nákazou covidem s Klárou Doležalovou rituál

Na závěr našeho povídání jsme se Karla Voříška zeptali, co by poradil lidem, když jdou na první rande. Na co by si měli dát pozor? Podle sympatického moderátora je hlavní dát na instinkt a poslouchat vnitřní já. Na celý rozhovor se podívejte v úvodním videu.

Sdílejte článek
Štítky Karel Voříšek moderátor FTV Prima soutěž krása vztahy Muž roku svádění randění

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.