Doležalová a Voříšek spolu vysílají už 10 let. Stačí jeden pohled a máme jasno, tvrdí

Je tomu už deset let, co spolu za stůl poprvé usedla moderátorská dvojice ve složení Klára Doležalová a Karel Voříšek. Diváky pravidelně informují o novinkách z Česka i světa, a stali se tak nedílnou součástí televizních zpráv.

Klára Doležalová a Karel Voříšek spolu poprvé vysílali v roce 2013. Čas od té doby utekl jako voda a dnes je to přesně deset let, co tato moderátorská dvojice rozdává úsměvy a dobrou náladu. Na druhou stranu ale také dokáže fakticky a nestranně informovat o nepříjemných událostech, které jsou chtě nechtě také součástí každodenní reality.

Podívejte se na úplně první zprávy, které spolu dvojice moderovala:

Poprvé spolu zhruba před 15 lety moderovali živou akci, na které si jich všiml pořadatel – a právě ten z nich později vytvořil dvojici. „Bylo to naživo přímo před diváky. Klárku jsem samozřejmě znal z pořadu O poklad Anežky České, a tak s hrdostí a lehkou nadsázkou říkám, že jsem Kláru přebral Marku Ebenovi,“ vtipkoval Karel Voříšek.

Vzpomínky na první společné vysílání

Při vzpomínkách na první společné vysílání se oba dva zasní. „Bylo to krásné. Adrenalin a radost z nové práce. Já byla úplně nadšená. Kája na mě jen mrkl svýma modrýma očima a věděla jsem, že to půjde,“ popisuje prvotní pocity Doležalová.

Mohlo by vás zajímat: Klára Doležalová: Jaké je tajemství její krásy?

Kulaté výročí spolu rozhodně oslaví, ostatně stejně jako každý předchozí rok. I když Karel Voříšek přiznává, že už se mu to občas z hlavy vytratilo. „Pokud nezapomenu, což se někdy v partnerství nejen moderátorském stává, ale letos určitě ne. A kdyby náhodou ano, Klárka mi to velmi jemně připomene,“ dodal s humorem moderátor. Deset let společné práce spolu oslaví v jedné ze svých oblíbených restaurací.

Pevné přátelství

Kromě pracovního vztahu je spojuje také přátelství. Oba dva jsou narozeni ve znamení Vah a i díky tomu mezi nimi podle Voříška panuje potřebná souhra a pochopení. „Když jste spolu často a dlouho v situacích, kdy je nutné ve vteřině a pod určitým stresem reagovat, pak se už tak dobře znáte, že pohled řekne vše,“ dodává Klára.

Čtěte také: Moderátorce Soně Porupkové se splnil sen. Přítel ji požádal o ruku na magickém místě

A zažili už za tu dobu nějakou výměnu názorů? „Myslíte, kulantně řečeno, hádku? Nepamatuju se. Možná je to i tím, že si všechno říkáme na rovinu. Myslím, že mohu za oba říct, že se máme rádi a že si jeden druhého vážíme, v tom případě je skoro nemožné se pohádat. I když, kdo ví, zeptejte se za dalších deset let,“ vtipkuje na závěr moderátor. Diváci tuto oblíbenou dvojici mohou sledovat na obrazovkách televize Prima i CNN Prima NEWS, a to od 18:55 v Hlavních zprávách.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.