Celebrity

2. března 2023 09:52

Eliška Reiglová

Moderátorce Soně Porupkové se splnil sen. Přítel ji požádal o ruku na magickém místě

Moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Soňa Porupková (32) a režisér Zdeněk Buček (30) tvoří pár už více než tři roky a nyní svůj vztah zase o něco posunuli. V Norsku přímo u polární záře se z partnerů stali snoubenci. Moderátorka romantický okamžik sdílela s fanoušky na sociálních sítích.

Soňa Porupková a slavný režisér Zdeněk Buček se zasnoubili. Žádost o ruku proběhla na romantické dovolené v Norsku, a to přímo u polární záře. Nadšená moderátorka, ze které bude zanedlouho krásná nevěsta, se na Instagramu pochlubila snímkem ze dne, na který nikdy nezapomene. Byl totiž jako vystřižený z jejího snu.

„Už někdy v začátku našeho vztahu jsem při romantické chvilce pronesla, jak magické by bylo se jednou zasnoubit pod polární září. Popravdě, bylo to spíš takové naivní holčičí přání,“ svěřila se Porupková s tím, že polární záře ji fascinovala už od dětství a vytváří podle ní pouto na celý život.

Chvíli to vypadalo, že se jí sen nevyplní. „A tak jsme se ocitli tady, sami stojící u fjordu, kolem nás jako už několikátý den v kuse řádila sněhová bouře, šance vidět polární záři byly nulové, i když její aktivita byla ve dnech naší cesty nejsilnější za poslední měsíce, že jste ji mohli vyfotit i v Česku. Asi chápete ten paradox. A najednou se v hustých mračnech začala dělat okénka s jasnou oblohou,“ popsala moderátorka situaci, kterou považuje za zázrak.

„Viděli jsme ji, prožili jsme ji a bude v našich srdcích už napořád. Stejně jako tento společný okamžik. A nejen po tom všem, co jsme tu prožili, je pro mě Zdeněk muž, vedle kterého chci kráčet až do konce našich dní, má můj upřímný obdiv a nekončící lásku,“ dodala čerstvě zasnoubená a zamilovaná Porupková.

Žádost o ruku čekala

Už když se Soňa Porupková vydávala na dovolenou do Norska, tak trochu očekávala, že právě odtamtud se bude domů vracet už s prstenem. „Byl to náš dlouhodobý společný sen. Akorát jsem vůbec netušila, kdy a za jakých okolností proběhne,“ řekla upřímně pro CNN Prima News.

„Jsem šťastná. Popravdě to ale bylo pro přítele docela náročné. Nepřálo nám počasí a abychom vůbec něco viděli, najezdili jsme každý večer stovky kilometrů. Naštěstí se nám v poslední hodině poštěstilo,“ prozradila.

Režisér Zdeněk Buček měl žádost o ruku připravenou tak dokonale, že jakmile přišla příležitost, prsten měl připravený. „Měl ho celou dobu v bundě, a když jsme například šli do restaurace, pořád ji nosil s sebou. Pak mi prozradil, že ho měl u sebe,“ doplnila moderátorka.

Ačkoliv přišlo zasnoubení až teď, termín svatby už mají vybraný od podzimu. „Šli jsme na to trochu opačně. Svatba proběhne v červenci na Pálavě,“ dodala Soňa Porupková, z níž se již brzy stane vdaná paní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.