Celebrity

6. října 2023 13:46

Kisa Císařová

Karel Voříšek si před kamerou odplivl. Překvapivě šlo o reakci na blížící se narozeniny

30+ Otázek Karel Voříšek

Málokterý moderátor je v Česku tak ostřílený, oblíbený, ale především takový profesionál s vytříbeným chováním jako Karel Voříšek (59). Navzdory tomu všemu se ale moderátor hlavní zpravodajské relace televize Prima a CNN Prima NEWS v nedávném rozhovoru zachoval poměrně překvapivě, když si přímo během rozhovoru v reakci na jeden z dotazů odplivl na zem. Jaká otázka ho tak dostala?

Modrooký sympaťák s krátce střiženými vlasy a sportovní postavou mate tělem. Byť by Karlu Voříškovi leckdo hádal klidně o deset či patnáct let méně, za pár dní oslaví šedesáté narozeniny. A právě k nim směřovala otázka moderátorky Kisy Císařové v pořadu 30+ Otázek, jehož byl Karel Voříšek hostem. „Letos vás čekají kulaté narozeniny. Prožíváte to nějak speciálně?“ zazněl jeden z dotazů v pořadu. A moderátorova reakce? „Já? Vůbec ne,“ odpověděl Karel Voříšek, načež naznačil znechucené odplivnutí, a navíc se následně ještě pokřižoval.

Nejlepší zákusek k narozeninám?

Vše ale moderátor doplnil pro něj tak typickým širokým úsměvem, aby bylo každému hned jasné, že to byl jen pouhý vtip. Svůj věk moderátor evidentně neřeší, protože se o blížícím výročí svého narození následně úplně v pohodě rozpovídal. „Představu o tom, jak bych chtěl slavit, nemám. Vychází to z toho, že nerad plánuji. Protože když plánujete a nesplní se to, jste zklamaní. A já takhle předcházím zklamání,“ prozradil na sebe Karel Voříšek.

Kdo by mu chtěl k jeho blížícím se narozeninám udělat radost a dopřát mu něco sladkého na zpříjemnění dne, v našem rozhovoru na sebe Karel Voříšek mimo jiné prozradil, jaký zákusek má nejradši. „Zákusek si nejradši vzhledem k postavě nedám žádný, ale když už byste mi chtěli udělat radost, tak větrník,“ zasnil se.

Moderátor s titulem doktora

Přestože společně s kolegyní Klárou Doležalovou (50) divákům televize Prima přináší pravidelně nejnovější zprávy ze světa i z domova, profesní zaměření Karla Voříška mohlo být úplně jiné. Stačilo by, kdyby se věnoval tomu, co vystudoval na vysoké škole. Na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy totiž Karel Voříšek neabsolvoval žurnalistku ale politické vědy a historii.

Jak se nakonec stalo, že se vydal na dráhu televizního programového hlasatele a dnes je z něj jeden z nejuznávanějších moderátorů Česka? Ve videorozhovoru v úvodu článku Karel Voříšek odvyprávěl celý svůj profesní příběh. V pořadu prozradil také to, jestli a kdo mu říká „pane doktore“, jelikož své studium zakončil titulem PhDr. Dále se svěřil, co mu říkala hlasatelská legenda a jeho dobrá přítelkyně Kamila Moučková. Poté co sledovala jeho moderátorský výkon v televizi, totiž Kamila často vzala do ruky telefon a Karlovi volala své postřehy a názory.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.