Leo Beránek má syna ve vězení, ale i tak užívá života. Do Varů vzal mladičkou manželku

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je pro něj každoroční štací. Podnikatel Leo Beránek se i letos objevil na kolonádě a společnost mu nedělá nikdo jiný než výrazně mladší manželka Kateřina. Tu si na podzim loňského roku vzal v Las Vegas. V zábavě mu nebrání ani fakt, že jeho syn Leo Beránek mladší stále sedí ve vězení. Těšit ho nicméně může, že za necelý rok by měl být synek na svobodě.

Zatímco kontroverzní rapper Leo Beránek je za mřížemi s vědomím, že už za necelý rok bude venku, jeho otec se dobře baví. Podnikatel Leo Beránek starší přijel korzovat po kolonádě s o 43 let mladší manželkou. Festivalovou atmosféru si vychutnává plnými doušky, a to i přesto, že přímo večírky konající se v rámci této události nevyhledává.

Pití léčivých pramenů není pro Beránka náplní programu, jak informoval web expres.cz. Na kolonádě si ovšem v úterý poseděl na zahrádce baru, kde ho kromě pohledné manželky oděné ve značkovém oblečení doprovázela také jedna z kamarádek. Lahev dobrého vína byla nepostradatelná.

Příští rok se synem

Ačkoliv se kuloáry nesla informace, že Leo Beránek svého syna odstřihl, opak je pravdou. Rapper si ve vězení odpykává posledních několik měsíců z šestiletého trestu, který mu soud udělil za těžké ublížení na zdraví, vyhrožování se zbraní a výtržnictví. S otcem nicméně v kontaktu je.

„Leovi už zbývá jenom poslední jeden rok. Jezdím za ním každý měsíc a každý den si také voláme. Leo je v pohodě a dává to na jedničku,“ řekl Beránek starší výše zmíněnému portálu s tím, že uvítací oslava na svobodě bude v příštím roce rozhodně veliká.

Co si o některých lidech ve Varech myslí módní expert Salerno? Podívejte se na video:

Sdílejte článek
Štítky Las Vegas Karlovy Vary věznice Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary Leo Beránek Leo Beránek starší

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.