Celebrity

14. března 2024 10:32

Vanesa Havlíková

Leona Machálková o synovi: Je zamilovaný a celý táta. Zpěvačka by také ráda našla lásku

O tom, že děti rostou jako z vody, by mohla Leona Machálková (56) vyprávět. Syn Artur (21) je už dospělý muž, úspěšně studuje v zahraničí a není tedy divu, že si oblíbená zpěvačka společného času s ním váží ještě o něco více. Artur se má dle jejích slov v současné době skvěle, prožívá velkou lásku, kterou mu ona sama moc přeje.

Syna Artura má zpěvačka Leona Machálková s uznávaným architektem, výtvarníkem a designérem Bořkem Šípkem (†66), kterému jako by z oka vypadl. Nejen, že po něm zdědil talent, ale i vzhledově je jeho věrnou kopií.

Čtěte také: Machálková o vztahu s Bořkem Šípkem: On balil mě. Syn je mu neuvěřitelně podobný

„Když Artura potká někdo, kdo ho dlouho neviděl, říká: ‚Ty vado, Bořku!' Protože je mu opravdu velmi podobný. Fyzicky se do něj promítl. Říkám si, jaká je škoda, že to taťka nevidí. Je ale neuvěřitelné, že se geny postarají i o vnitřek: smysl pro humor, vyjadřování,“ přiznala před časem Leona Machálková v 7 pádech Honzy Dědka.

Přečtěte si: Machálková promluvila o nové lásce: Vím, jak je úžasné, když si lidé rozumí

Syn Machálkové je nemocný láskou

Nyní se zpěvačka o svém synovi opět rozpovídala a to na slavnostním křtu nového CD mladé zpěvačky Adély Zouharové. „Syn se má skvěle a užívá si mladého života. Viděli jsme se nedávno, před čtrnácti dny. Byl tu i se svou dívkou. Studuje v Itálii, má po zkouškovém. Cítí se tam výborně, ale těší se vždy domů. Přijede na Velikonoce a společně pojedeme na chalupu,“ prozradila Machálková v rozhovoru pro Expres.cz.

„Jsou spolu rok, je to první velká láska. Je to jeho spolužačka. Jsou nemocní láskou. Je hezké, že mají společné zájmy. Nejen škola, ale také umění nebo hudba. Jsou na stejné vlně a užívají si to,“ dodala Leona s tím, že ona sama v životě nového muže nemá, ale lásce se rozhodně nebrání.

Podívejte se na rozhovor s Leonou Machálkovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.