Leona Machálková se pochlubila dospělým synem. Napsala mu krásné narozeninové přání

Leona Machálková má se svým synem velice blízký vztah. Snaží se mu být matkou i kamarádkou a nedávno se na sociálních sítích pochlubila jeho narozeninovou fotkou, ke které připojila dojemné přání.

O tom, že děti rostou jako z vody, ví zpěvačka Leona Machálková své (55). Rodačka ze Zlína má doma už dospělého muže. Syna Artura má se zesnulým architektem Bořkem Šípkem (†66). Po tatínkovi zdědil Artur talent i zájem o umění, jelikož studuje designovou školu v Miláně, na které si vybral obor interiérový design.

Leona Machálková to vnímá tak, že jí ptáče vylétlo z hnízda, a i když se jí zcela nepochybně stýská, za svým synem do Itálie jezdí na návštěvy. „Má ve mně kamarádku. Celoživotně se ho snažím netrápit. Myslím si, že pociťuje z mé strany hodně volnosti. Máme se pořád o čem bavit. Tak to nějak život zařídil, že nemáme ponorku a zároveň cítíme, že se otvírá nová kapitola,“ svěřila se Machálková před časem v rozhovoru pro Super.cz.

Artur oslavil 20. narozeniny. Vždy byl kliďas, říká Machálková

Fotkou syna Artura Šípka se pochlubila na svém Instagramu a doplnila ji o velice emotivní a dojemné přání. Na první pohled je zřejmé, že svému otci jako by z oka vypadl. „Milý Arture, včera jsi byl ještě náctiletý kluk a dnes už jsi mladý dvacetiletý muž. Roky se skutálely jako slzičky po dětských tvářích, i když Ty jsi plakal málokdy, kluku můj statečnej,“ píše v popisku u fotky dojatá maminka.

„Jsem tak šťastná, že Tě mám. Tolik jsme toho spolu zažili a je moc fajn, že nám náš čas neprotekl mezi prsty jen tak… Moc dobře vím, kdo jsi a Ty určitě také, kdo jsem já… díky Tobě toho také o sobě vím mnohem víc. Na spoustu věcí můžu být určitě pyšná, mnohé mě také přimělo k zamyšlení nad sebou samotnou… Láska je prostě nejvíc, je to největší síla, ať Tě provází celým Tvým krásným životem, hodně štěstí a pevné zdraví. Ať máš často pusu od ucha k uchu… Miluji Tě, pusu, máma,“ zněla láskyplná slova Leony.

Už dříve blonďatá zpěvačka prozradila, že její syn zdědil po otci nejenom podobu. „Po Bořkovi toho má, co se týká vzhledu hodně. Je nám líto, že to táta nemůže vidět, jakého má dneska neříkám že dvojníka, ale jak je mu nejmladší syn opravdu velmi podobný. Už dávno jsem odsledovala i některé podobné charakterové vlastnosti. Určitou míru trpělivosti má například větší než já, a tak to měl už od dětství. Jak dorůstal, měla jsem v něm i takové milé zázemí. Ať byl dítě, nebo dospívající jedinec, tak byl kliďas a díval se na věci s rozvahou,“ prozradila Machálková minulý rok v rozhovoru pro iDnes.cz.

Sdílejte článek
Štítky Itálie Instagram zpěvačka Zlín celebrity Milán Leona Machálková vzhled Bořek Šípek Artur Šípek rodina syn Leona Machálková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.