Celebrity

12. listopadu 2023 05:45

Šarlota Chmelařová

Leonardo DiCaprio a ženy jeho života. Randil s Gisele Bündchen i Evou Herzigovou

Leonardo DiCaprio patří mezi nejslavnější hollywoodské herce, a ačkoliv po něm zatoužila nejedna žena na světě, on sám zatím na tu pravou nenarazil. Které dámy s ním byly v minulosti spojovány? Je mezi nimi i jedna Češka.

Sláva Leonarda DiCapria se naplno rozjela po velkofilmu Titanic z roku 1997, ve kterém si střihl nezapomenutelnou roli Jacka Dawsona. Od té doby po něm šílely fanynky prakticky po celém světě. Jeho nejdelší vztah však trval šest let a ani tam se DiCaprio nerozhodl posunout do další fáze.

Mohlo by vás zajímat: Hlad, prostituce a život bez domova. DiCaprio, Demi Moore i J-Lo se narodili do chudoby

Dnes tento charismatický rodák z L. A. saví 49. narozeniny. „Myslíte si, že bych chtěl přivést děti do světa, jako je tenhle?“ prohlásil Leonardo v roce 2016 pro časopis Rolling Stone. Herec dlouhodobě bojuje za dobro naší planety a považuje se za environmentálního aktivistu. Ačkoliv si své soukromí velice přísně střeží, některé z jeho vztahů nezůstaly utajeny ani po velké snaze. Pojďte si s námi připomenout některé z jeho známostí.

Slabost pro modelky

Herec je známý svou slabostí pro krásné a úspěšné modelky. Některé z nich byly také výrazně mladší než on sám. Jeho fanoušci si navíc všimli, že se s několika z nich rozešel poté, co překročily věkovou hranici 25 let. Těžko říct, zda si Leonardo záměrně vybírá mladší ženy, které ještě nechtějí zakládat rodinu, nebo se jedná pouze o náhodu.

Čtěte také: Leonardo diCaprio není žádný troškař! Jeho panství v Hollywoodu se znovu rozroste

DiCaprio byl v minulosti spojován s řadou krásných žen. Od roku 2000 byl pět let s brazilskou modelkou Gisele Bündchen. To byla jeho velká láska a jako první ženu ji vyvedl na veřejnost coby svou partnerku. Chvíli to vypadalo, že dojde i na svatbu, bohužel vztah nakonec skončil. Po jejich rozchodu se dal dohromady s izraelskou modelkou a herečkou Bar Refaeli, se kterou strávil šest let. Jednalo se zároveň o jeho nejdelší vztah. Ona byla navíc stejně vášnivou ekologickou aktivistkou, ale ani tato láska nakonec nevydržela.

V roce 2011 se pět měsíců vídal i s herečkou Blake Lively, ta je nyní vdaná za herce Ryana Reynoldse. Následoval vztah s německou modelkou Toni Garrn, poté s herečkou Kelly Rohrbach a v roce 2015 se dokonce šuškalo, že chodí s Rihannou. Fotografové je spolu načapali v Paříži při velmi intimním rozhovoru. Oba dva však vztah popřeli. V roce 2017 se dal dohromady s o 22 let mladší Camilou Morrone, se kterou byl čtyři roky. Nějakou dobu se vídal i s topmodelkou Gigi Hadid, ale ani tady to nemělo dlouhého trvání.

Česká kráska

V jeho náruči na nějaký čas spočinula dokonce i česká supermodelka Eva Herzigová, se kterou se seznámil v roce 1998 na premiéře filmu Muž se železnou maskou. Podle webu US magazine spolu měli dvouměsíční románek, který ale byl veřejným tajemstvím. Česká modelka byla v té době vdaná za bubeníka kapely Bon Jovi Tica Torrese. Ani jeden z nich proto pochopitelně vztah nepotvrdil.

Eva Herzigová oslavila 50. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Leonardo DiCaprio narozeniny vztahy herec celebrity ženy modelky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.