Celebrity

12. listopadu 2023 05:45

Šarlota Chmelařová

Leonardo DiCaprio a ženy jeho života. Randil s Gisele Bündchen i Evou Herzigovou

Leonardo DiCaprio patří mezi nejslavnější hollywoodské herce, a ačkoliv po něm zatoužila nejedna žena na světě, on sám zatím na tu pravou nenarazil. Které dámy s ním byly v minulosti spojovány? Je mezi nimi i jedna Češka.

Sláva Leonarda DiCapria se naplno rozjela po velkofilmu Titanic z roku 1997, ve kterém si střihl nezapomenutelnou roli Jacka Dawsona. Od té doby po něm šílely fanynky prakticky po celém světě. Jeho nejdelší vztah však trval šest let a ani tam se DiCaprio nerozhodl posunout do další fáze.

Mohlo by vás zajímat: Hlad, prostituce a život bez domova. DiCaprio, Demi Moore i J-Lo se narodili do chudoby

Dnes tento charismatický rodák z L. A. saví 49. narozeniny. „Myslíte si, že bych chtěl přivést děti do světa, jako je tenhle?“ prohlásil Leonardo v roce 2016 pro časopis Rolling Stone. Herec dlouhodobě bojuje za dobro naší planety a považuje se za environmentálního aktivistu. Ačkoliv si své soukromí velice přísně střeží, některé z jeho vztahů nezůstaly utajeny ani po velké snaze. Pojďte si s námi připomenout některé z jeho známostí.

Slabost pro modelky

Herec je známý svou slabostí pro krásné a úspěšné modelky. Některé z nich byly také výrazně mladší než on sám. Jeho fanoušci si navíc všimli, že se s několika z nich rozešel poté, co překročily věkovou hranici 25 let. Těžko říct, zda si Leonardo záměrně vybírá mladší ženy, které ještě nechtějí zakládat rodinu, nebo se jedná pouze o náhodu.

Čtěte také: Leonardo diCaprio není žádný troškař! Jeho panství v Hollywoodu se znovu rozroste

DiCaprio byl v minulosti spojován s řadou krásných žen. Od roku 2000 byl pět let s brazilskou modelkou Gisele Bündchen. To byla jeho velká láska a jako první ženu ji vyvedl na veřejnost coby svou partnerku. Chvíli to vypadalo, že dojde i na svatbu, bohužel vztah nakonec skončil. Po jejich rozchodu se dal dohromady s izraelskou modelkou a herečkou Bar Refaeli, se kterou strávil šest let. Jednalo se zároveň o jeho nejdelší vztah. Ona byla navíc stejně vášnivou ekologickou aktivistkou, ale ani tato láska nakonec nevydržela.

V roce 2011 se pět měsíců vídal i s herečkou Blake Lively, ta je nyní vdaná za herce Ryana Reynoldse. Následoval vztah s německou modelkou Toni Garrn, poté s herečkou Kelly Rohrbach a v roce 2015 se dokonce šuškalo, že chodí s Rihannou. Fotografové je spolu načapali v Paříži při velmi intimním rozhovoru. Oba dva však vztah popřeli. V roce 2017 se dal dohromady s o 22 let mladší Camilou Morrone, se kterou byl čtyři roky. Nějakou dobu se vídal i s topmodelkou Gigi Hadid, ale ani tady to nemělo dlouhého trvání.

Česká kráska

V jeho náruči na nějaký čas spočinula dokonce i česká supermodelka Eva Herzigová, se kterou se seznámil v roce 1998 na premiéře filmu Muž se železnou maskou. Podle webu US magazine spolu měli dvouměsíční románek, který ale byl veřejným tajemstvím. Česká modelka byla v té době vdaná za bubeníka kapely Bon Jovi Tica Torrese. Ani jeden z nich proto pochopitelně vztah nepotvrdil.

Eva Herzigová oslavila 50. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Leonardo DiCaprio narozeniny vztahy herec celebrity ženy modelky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.