Celebrity

28. října 2024 15:39

Michaela Vlčková

Leoš Mareš se nechal potetovat v Las Vegas: Novou kérkou vzdává hold rodině

Nejlépe vydělávající český moderátor Leoš Mareš (48) si aktuálně užívá pohádkovou dovolenou v Las Vegas, kam vyrazil s manželkou Monikou (43) a dětmi. Během rodinné dovolené se Mareš nechal potetovat. Novou kérku už ukázal na svém instagramovém profilu.

Poslední chvíle v americkém Las Vegas si Leoš Mareš užívá naplno. S manželkou Monikou například vyrazili do nové zábavní arény Sphere. Ještě před tím se ale nejslavnější český moderátor nechal potetovat.

S novou kérkou se pak pochlubil svým fanouškům na sociální síti Instagram, kde ho sleduje přes 1,2 milionu uživatelů. „Tak děkuju. Tatér se mimochodem jmenuje Royal. Slušný,“ napsal ve svém příběhu k fotografii, na které se nechal zvěčnit s tatérem.

Tetování na pravé ruce pak ukázal v postu, kde mimo jiné sdílel fotografii svých tří potomků. „Tak to bychom měli. Jak říká Alex, rodina,“ napsal k příspěvku a připojil tři emoji v podobě srdíčka. Pravou ruku Leoše Mareše teď zdobí jména jeho dětí - Jakub, Matěj, Alex.

Čtěte také: Leoš Mareš vzal Moniku do míst, kam jezdí americké celebrity. Noc v poušti za 100 tisíc

Fanoušci jsou z nové kérky nadšení. „Tak tohle je skvělé místo, bude se hodit až přijde Alzheimer, ale jinak je to krásné, jste skutečný srdcař,“ okomentovala jedna ze sledujících. „Nic jiného jsem na tu ruku nečekala,“ napsala fanynka. „Rodina, to je to největší bohatství, hlavně, když se vyvede, nic na světě se tomu nevyrovná,“ rozplývala se další.

Mareš s Prachařem a Jandovou ztratili řeč. Akrobati je zvedli ze židlí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 10. 2024

Máte silné sebevědomí. Přebíráte kontrolu nad situacemi, místo abyste ji nechali převzít někým jiným. Tento pocit nezávislosti a sebedůvěry však může ohrožovat ostatní lidi. Někteří se cítí bezpečně, když vědí, že se na ně spoléháte. Je to jeden z těch dnů, kdy můžete pocítit několik bolestí růstu, protože se měnící se osobnost střetává s pohodlnými vzorci chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.