Celebrity

11. října 2024 20:04

Žaneta Dernerová

Mareš s Prachařem a Jandovou ztratí řeč. Akrobati je zvednou ze židlí

Moderátor Leoš Mareš i herec Jakub Prachař zůstanou v obdivném šoku, že jim na chvíli dojdou slova. V další fázi se na okamžik vzpamatují a během akrobatického vystoupení se vzmůžou jen na peprnější výrazy. Martu Jandovou zase poprvé v talentové soutěži dojme k slzám artistické číslo.

Jevhenij a Vlada, tvořící Duo Stardust, jsou mladý ukrajinský pár, který se cirkusovému umění věnuje více než sedm let. Partneři jsou nejen na pódiu, ale i v osobním životě. Dokonce představují živoucí důkaz lásky na první pohled. „Seznámili jsme se, když jsme vystupovali ve stejné show. Jedné kouzelné noci jsem procházel domem, kde jsme všichni bydleli, a viděl jsem ji jít do kuchyně. Myslím, že mě ani neviděla. Ale já ji viděl, a to mi stačilo,“ vypráví v zákulisí talentové show Jevhenij.

Zatímco u většiny akrobatických vystoupení jsou diváci zvyklí na pozvolnější začátek a nejnebezpečnější kousky si umělci nechávají až na finále, Duo Stardust to rozbalí hned v úvodu. „Wau! Děláš si p*del?!“ nevěří svým očím nový porotce Leoš Mareš v show Česko Slovensko má talent, kterou uvidíte v pátek večer na Primě. „To vyeskalovalo nějak rychle!“ je podobně překvapený moderátor soutěže David Gránský. A v šoku nejsou jen oni. Výkřiky strachu se střídají s těmi obdivnými napříč celým sálem.

Čtěte také: Jara Slávika oslnilo dechberoucí číslo. Akrobaté se přitom jen houpali

Závěr čísla je skutečně ohromující skvost. „Děláš si p*del?!“ přidá se se stejným komentářem i Jakub Prachař. Potlesk nebere konce a Marta Jandová je zcela okouzlena. „Zamilovala jsem se do vás obou. Je to bombice. V životě mě artisti a jejich výkon nedohnali k slzám. Já to nechápu. To bylo tak krásný!“ zlomí se Martě hlas a stiskne Zlatý buzzer, čímž sympatický pár pošle přímo do finále soutěže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 10. 2024

Přemýšleli jste o stěhování? Možná jste si dokonce koupili nový domov. Ať už je vaše situace jakákoli, možná dnes vyřizujete nějaké papíry, možná smlouvu s realitní kanceláří nebo dodavatelem, možná dokumenty o úschově. To může být frustrující, protože znění dokumentů se může zdát nejasné. Vyřiďte si je. Nebudete toho litovat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.