Celebrity

21. září 2024 08:33

Žaneta Dernerová

Jara Slávika oslnilo dechberoucí číslo. Akrobaté se přitom jen houpali

Sway Pole Vertigo – Česko Slovensko má talent XII (4)

Trio akrobatů mělo dle svého popisu tančit a kolébat se. Blíže nechtěli své vystoupení specifikovat. A dobře udělali. Publiku tím připravili jak zážitek z fascinujícího vystoupení, tak i kouzelný moment překvapení. Nejen producent a porotce slavné soutěže Jaro Slávik byl zcela uchvácen. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sway Pole Vertigo sestává ze tří umělců, o vystoupení však dopředu nechtěl mluvit ani jeden z nich. „Budeme tančit a dělat trochu akrobacie. Uvidíte, žádné spoilery,“ prozradili tajemně v zákulisí talentové show. To o náročném životě umělců se rozpovídali mnohem více. „Není to moc vděčné zaměstnání. Nemůžeme mít normální život. Nemůžeme být jen na jednom místě. Jsme pořád v pohybu,“ přiblížili strasti své profese s tím, že potlesk publika má pro ně speciální hodnotu neměřitelnou penězi.

„Budeme se kolébat a způsobíme vám závratě,“ slíbili Leoši Marešovi, který se stal jedním z nových porotců slavné soutěže Česko Slovensko má talent, na jejíž díly se můžete těšit každý pátek večer na Primě nebo se na ně dívat zpětně či s předstihem na prima+. Už při instalování zátěží bylo všem jasné, že toto číslo nebude jen tak ledajaké. „Kdyby byli na stuhách, tak tohle nepotřebují. To bude něco složitějšího,“ tipoval správně Leoš, jenž díky show nalezl svůj nový vzor v tanečníkovi u tyče.

Jak dobře znáte porotce Leoše Mareše? Zkuste si náš kvíz!

V Česko Slovensko má talent se létalo

Takové bombastické vystoupení, jaké trio Sway Pole Vertigo předvedlo, ještě nikdo z přítomných neviděl. Na několikametrových tyčích se coby ženich a dvě nevěsty houpali do melodie písně Nothing Else Matters a postarali se o zcela jedinečnou podívanou. „To je úžasné,“ byl ohromen obávaný kat Jaro Slávik již krátce po začátku čísla. Slova obdivu se střídala s potlesky a závěrečný aplaus nebral konce. Není divu, že Jaro Slávik stisknul Zlatý buzzer a poslal akrobaty rovnou do velkého finále.

Více bonusů a dalšího exkluzivního obsahu naleznete v aplikaci Prima Zone.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.