Celebrity

7. října 2024 12:58

Žaneta Dernerová

Uplakaná Eva Burešová prozradila své citlivé téma. Jsou jím vztahy dětí a rodičů

Dojatá Eva Burešová – Česko Slovensko má talent XII (6)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová se zatím v talentové show spíše jen smála, byla zaskočená či ohromená. Ne ale tak dojatá jako při písni Michaely Šedivé, která jejím prostřednictvím vyprávěla svůj životní příběh. Evy se její slova natolik dotkla, že nedokázala přestat brečet. Podívejte se na extra ukázky.

Šestadvacetiletá Michaela Šedivá zpívala už jako malá s rádiem a tehdy ještě kazety přetáčela na tužkách. Kromě zpěvu ve sboru se učila hned na několik hudebních nástrojů. „Za poslední peníze jsem si koupila kytaru a začala hrát. Postupně jsem zjistila, že i já mám co říct,“ vypráví o své cestě k písničkářství a vlastní tvorbě.

Sympatická slečna pocházející z malebné vesničky na Vysočině teď s kytarou na zádech brousí Českou republikou a hraje kdekoliv a komukoliv. Za její písní Prázdná židle, s níž přišla soutěžit do show Česko Slovensko má talent, kterou můžete sledovat každý pátek večer na Primě nebo zpětně či s předstihem na prima+, stojí hluboký příběh. „Celý život jsem neznala svého otce. Našla jsem ho až po pětadvaceti letech. Tuhle písničku jsem napsala právě proto, abych se z toho dostala,“ zalkla se Michaela, když vyprávěla, co ji vedlo k napsání songu. Nyní ho zpívá lidem s přáním, aby oni u stolu žádnou prázdnou židli neměli.

Dojatá Eva Burešová v Česko Slovensko má talent

Už jen toto vyznání mnohé chytlo za srdce a slečně tleskali ještě před vystoupením. „To je krásný. Moc se mi líbí, když mají zpěváci píseň s příběhem a vlastně léčí ostatní,“ usmívala se na ni Eva Burešová, která sama před třinácti lety Talent absolvovala jako účastnice soutěže. Záhy se však její výraz v obličeji proměnil a zpěvačka a herečka neudržela slzy. Slova Michaeliny tvorby ji naprosto dostala.

Jak dobře znáte porotce Talentu 2024 Leoše Mareše? Zkuste si náš kvíz!

Plakala během její procítěné interpretace a měla co dělat, aby zvládla následné hodnocení. „Je pár témat, které mě vždycky totálně zabijou. A to jsou vztahy dětí s rodiči. Mám dvě děti. Snažím se, aby se cítily milované a lásku dostávaly. A strašně mě mrzí, když některé děti tohle nemají,“ utírala si slzy seriálová Viky. Zároveň ale dodala, že takto zkoušení umělci pak vytvářejí nádherné písně a prostřednictvím své tvorby pomáhají jiným s podobným osudem. „Je to taková zvláštní daň,“ děkovala taktéž dojaté Michaele.

Podívejte se v extra ukázce na vystoupení, které Evu Burešovou rozplakalo:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 10. 2024

Rodinní příslušníci toho dnes mohou mít příliš mnoho a požádají vás o větší pomoc, než jste ochotni poskytnout. Ujistěte se, že jste klidní a soustředění, abyste se mohli rozhodnout, které potíže jsou nejnaléhavější a je třeba je řešit jako první. Nebojte se ostatním sdělit své rozhodnutí. Pokud je to možné, raději poskytněte radu než pomoc. Někdy je to to jediné, co lidé skutečně potřebují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.