Česko Slovensko má talent ovládlo Prima Zone. Vše, co vás baví, v jedné aplikaci

Sway Pole Vertigo – Česko Slovensko má talent XII (4)

Nejúspěšnější světová talentová show zamířila nejen na obrazovky, ale i do aplikace Prima Zone. K aktuálnímu ročníku zde budete mít přístup k exkluzivním informacím, fotkám a dalším bonusům, které na obrazovce neuvidíte. Užijte si mimořádnou show víc než jako běžný divák.

V aplikaci Prima Zone denně přibývají desítky novinek a bonusových materiálů k několika projektům. K těm se připojila i show Česko Slovensko má talent (ČSMT), která startuje už dvanáctou sezonu. Stáhněte si Prima Zone a budete neustále ve spojení se soutěžícími i porotci, hlasujte o nejoblíbenějším vystoupení nebo soutěžte o hodnotné ceny.

Po čtrnácti castingových dílech vás čeká živé finále, kde už budou rozhodovat jen diváci. Svůj talent předvedou tradičně účastníci ze všech koutů světa. ČSMT vysílá česká TV Prima a slovenská TV JOJ. Na pořádnou dávku talentů se můžete těšit páteční večery ve 20:15 na Primě.

Buďte díky Prima Zone ve spojení s pořady, které vás baví

V aplikaci najdete informace o soutěžících, videa z vystoupení, kvízy nebo ankety. Stáhněte si aplikaci Prima Zone pro Android nebo iOS.

Stáhněte si svoji aplikaci Prima Zone na Google Play...

... nebo v Apple Store.

V telefonu otevřete fotoaparát a namiřte na kód. Poté klikněte na zobrazený odkaz, který vás navede ke stažení aplikace.

ČSMT, Zrádci, Honeymoon, Prostřeno! i Česko na grilu v jedné aplikaci

V aplikaci Prima Zone najdete i další oblíbené pořady. Sledovat díky ní můžete extrémní seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, která přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití. Aplikace Prima Zone vám ukáže zákulisí natáčení, budete mít možnost hlasovat o nejoblíbenějším páru a hlavně se dozvíte spoustu věcí od moderátorky Terezy Pergnerové.

V sekci Prostřeno! najdete nepřetržitý přísun exkluzivních informací, fotek a dalších materiálů, které budete s appkou budete mít přímo ve vaší kapse. Nesouhlasíte s hodnocením soutěžících? Udělujte body podle sebe. S premiérovými díly hlasujte a vyhrajte 10 000 Kč. Každý týden máte navíc šanci soutěžit o skvělé ceny.

Kromě toho Prima Zone obsahuje i spoustu bonusů a receptů k Česko na grilu.

Který pořad vás v Prima Zone nejvíce zajímá?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.