Leoš Mareš promluvil o své babičce: Někdy je to hrozné, nepoznává mou dceru

Moderátor Leoš Mareš (48) svou babičku Libuši Havránkovou (93) velice miluje a vždy ji a její vitalitu velice obdivoval. Bohužel nyní se na ní podle jeho slov začíná podepisovat zub času. Trojnásobný tatínek promluvil o smutných situacích během vysílání v rádiu.

Leoš Mareš začal o své babičce hovořit během svého vysílání v rádiu, na kterém působí už několik let jako moderátor. Vzpomněl si na ni totiž ve spojitosti s nestárnoucí herečkou Jiřinou Bohdalovou. „Já vytáhl Jiřinu Bohdalovou, protože tý královně je 93. To je neuvěřitelný. Je stejně stará jako moje babička, dokonce starší. Obě jsou ročník 1931, což je prostě nesmysl. Paní Bohdalová je květen, moje babička je 6. července. Na Husa. O dva měsíce je paní Bohdalová starší,“ prohlásil moderátor rádia Evropa 2.

„Chci vyseknout poklonu paní Jiřině Bohdalové, protože nikdo takový není. Samozřejmě jsou vitální důchodci. Ale zrovna to vyšlo u takhle velmi známé a kvalitní osoby. 93 je opravdu hodně,“ pokračoval porotce show Československo má talent.

Babičku Leoše Mareše trápí zapomínání

Moderátor v tématu navázal právě na svou stejně starou babičku Libuši Havránkovou, ke které chová velkou úctu a obdiv. „Moje babička je velmi k světu. Žije aktivním životem, ale teď už prostě… Ještě před třemi lety vystupovala na Starých peckách, recitovala. A teď už by to nedala. Nevím, jak to říct, ale ten věk… Ale Bohdalová je rezistentní. To je neuvěřitelný,“ uvedl moderátor. „Telefonoval jsem si s ní a říkala mi: Leoši, hoď mi to do e-mailu. Je neuvěřitelná,“ pokračoval Mareš, který nedávno změnil účes.

„Ta moje babička už prostě… jakoby mizí, když to řeknu takhle. Někdy je to hrozný. Byli jsme tam s mou dcerou, její pravnučkou. Zeptá se mě třeba, co je to za dítě. Nechápe to. ,To je dcera.’ ,Ty máš dceru?’ , Babi, vždyť to víš. Už jsme tu byli tolikrát’,“ poznamenal trojnásobný otec Leoš a připomněl tak smutný, ale zároveň přirozený proces stárnutí.

Leoš Mareš je mimo jiné také porotcem v show Československo má talent:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.