Celebrity

4. října 2024 18:29

Žaneta Dernerová

Jaro Slávik zažije narozeninový prank. Leoš Mareš mu dokonce zdarma zarapuje

Umělá inteligence a Jaro Slávik – Česko Slovensko má talent XII (6)

Slovenský producent Jaro Slávik měl v červenci kulaté padesátiny. A to zrovna v den, kdy se natáčela známá talentová show. Jeho kolegové pro něho připravili speciální narozeninové překvapení zahrnující i prank. Nejprve Jara pobavila umělá inteligence, pak ho vyděsilo publikum a nakonec zaskočila jedinečná píseň. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jaro Slávik se může pyšnit úspěšnou producentskou a manažerskou kariérou. Ačkoliv ne vždy bylo vše ideální, dle svých slov ničeho nelituje a šel by do toho znovu. Česká společnost ho zná zejména coby porotce nejslavnější talentové show, v níž působí od prvního ročníku a pro mnohé soutěžící představuje obávaného kata.

Mnohdy pobaví trefnými komentáři a navzdory leckdy drsnějšímu hodnocení mu nechybí smysl pro humor. To ostatně dokáže i v dalším díle show Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v pátek večer na Primě. „Ne na všechna videa musíme vzpomínat,“ rozesměje kolegy svou odpovědí umělé inteligenci, která má pro všechny členy poroty připravený netradiční medailonek. Mluví v něm jejich hlasem, ačkoliv žádnou z vět nikdy nepustili z úst.

Prank na Jara Slávika v Česko Slovensko má talent

Fascinace dovednostmi AI je ale teprve pouhým začátkem pranku na Jara. Následují zlaté krabice s červenou stuhou, které si porotci dají společně se sluchátky na hlavu. Poté rychlá výměna s dubléry a přesun do obrovského dárku na pódiu. To vše v co nejrychlejším možném čase, zatímco Jaro Slávik pohodlně dál sedí ve svém křesle s krabicí na hlavě a nemá nejmenší tušení, co se děje kolem něho.

Čtěte také: Chlapík originálně utře Jara Slávika toaleťákem. Nejlepší, směje se Jakub Prachař

„Ježíšmarjá! To ne! Toto je peklo,“ zděsí se, když opět pohlédne do sálu a všichni v publiku mají na obličeji masku s jeho podobiznou. Než stihne zjistit, že po jeho boku nesedí Eva Burešová, která se sama soutěže před třinácti lety účastnila, spustí partička schovaná v obří krabici speciální narozeninový song. „Teď splní se ti sen, Leoš ti zdarma rapuje,“ zní část jedinečné písně v rytmu hitu Lucie Bílé Láska je láska. Podívejte se sami na exkluzivní ukázku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.