Celebrity

27. září 2024 09:17

Žaneta Dernerová

Nabídka snů od Leoše Mareše. Tanečnice přizve na narozeninový koncert Vondráčkové

Nabídka snů od Leoše Mareše – Česko Slovensko má talent XII (5)

Moderátor a producent Leoš Mareš pořádá úspěšné koncertní show nejen sám pro sebe, ale i pro další slavné osobnosti. Mnoho z nich tak i díky němu vyprodalo největší arénu České republiky. Účast na takové události je výzvou i poctou, která se jen někomu nepoštěstí. To však neplatí o mladičkých tanečnicích, jež od něho dostaly lukrativní kšeft v talentové soutěži. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Tanečnice z La Dansa School jsou velice mladé a nadmíru šikovné. Zápal pro brazilskou sambu z nich doslova čiší. „Když to máte v krvi, tak vás to naplňuje. Dáte ze sebe všechnu svou energii a odcházíte pak s dobrým pocitem,“ říká jedna z tanečnic, které zaujmou v talentové show na první pohled. Jejich pestrobarevné kostýmy s výraznými čelenkami na hlavách jsou prostě nepřehlédnutelné.

„Máme jedny i pro vás,“ obdarují dokonce moderátory soutěže Jasminu Alagič Vrbovskou a Davida Gránského. Ačkoliv před publikem netančí poprvé, přiznají speciální porotkyni Márii Čírové, že jistou trému přece jen pociťují. V dalším díle show Česko Slovensko má talent, na který se těšte v pátek večer na Primě, to ovšem na jejich výkonu není absolutně poznat. Sál bratislavské Incheba Expo areny naplní za doprovodu latinskoamerických rytmů nakažlivě dobrou taneční náladou.

Exkluzivní kšeft v Česko Slovensko má talent

Přenesou ji nejen na Máriu Čírovou, ale i další členy poroty. „Holky, mně se to líbilo moc. Mám pro vás takový návrh,“ pronese Leoš Mareš, který zmáčkl Zlatý buzzer hned ve druhém díle Talentu. „Znáte Helenu Vondráčkovou? Má veliký narozeninový koncert v O2 areně. A mám informaci, že jí ještě pár tanečnic chybí,“ míří pozvolna k nabídce snů. „Nechtěly byste tancovat na obrovské narozeninové show s Helenou Vondráčkovou?“ zeptá se nakonec, čímž šokuje i své kolegy.

Čtěte také: Leoš Mareš objeví svůj nový vzor. Je jím tanečník u tyče

Děvčata se ale takové výzvy nezaleknou a okamžitě souhlasí. „4. února určitě můžeme,“ odpoví po kratičkém přemýšlení jedna z tanečnic. „Uvědomujete si, že nejenže jste postoupily, ale dostaly také asi ten nejlukrativnější kšeft, jaký jste mohly?“ ujišťuje se v zákulisí Jasmina Alagič Vrbovská, když vidí jejich radostné, ale zaskočené tváře. Taková příležitost se rozhodně nenaskytne každému účinkujícímu.

Na ukázku z vystoupení La Dansa School se podívejte v následujícím videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.